Monden

Răzvan Rotaru, tot mai solicitat cu spectacolul „Scuze, noi – Altă oră de dans!”

Bombardați constant cu informații care concurează să acapareze atenția prin exagerarea importanței și seriozității lor, se pare că uităm tot mai des să facem un pas în spate și să privim detașați la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. De aceea, spectacolul „Scuze, noi”, dar în „Altă oră de dans!”, promite dans și voie bună, într-o locație bucureșteană cu stil, „Cafeneaua veche 9”, vineri seară, începând cu ora 19.30.

„Aveți parte de tot felul de stiluri de dans. Vom vorbi despre dualitatea și ipocrizia oamenilor, despre seriozitatea și comedia din viața lor, din viața noastră”, a promis Răzvan Rotaru spectatorilor pe care îi așteaptă într-un număr cât mai mare, mai ales pe buzoienii din Capitală.

În această perioadă, actorul și dansatorul Răzvan Rotaru mai joacă și în „Crimă la cină”, precum și în Trauma Kink, însă acest tip de show, actorie și dans, este cel mai solicitat. Poate pentru că dansul contemporan devine amuzant și stand up comedy-ul devine visceral în spectacolul „Scuze, noi – Altă oră de dans!”.

Articole similare