vineri, 16 aprilie 2021

Răzvan Fodor impresionat de soția sa: „Buzoianca mea, cred că de la covrigii de Buzău ți se trage! Și eu care credeam că mi-am luat plasă de Buzău cu tine”

Buzoianca Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, a fost invitată la emisiunea „Happy Music” de la Radio Itsy Bitsy FM unde a vorbit despre familia ei, povestind despre rolul de mamă, dar și întâmplări amuzante din relația cu soțul ei, mai nou vedetă a emisiunii Asia Expres.

Irina și-a început seria de povestiri alături de prezentatorul matinalului cu precizarea că fata ei, Diana, dorește de mult să ajungă în studiourile radioului pentru copii, unde își imaginează că există prinți și prințese, ce locuiesc într-un castel al fericirii. „Acum am trimis-o la școală, nu i-am spus unde ajung, mă aveți doar pe mine”, a spus râzând buzoianca.

Curios de programul pe care îl are zilnic, prezentatorul a întrebat-o pe Irina la ce ora începe ziua pentru ea. Soția artistului Răzvan Fodor a recunoscut că, de cele mai multe ori se trezește de la ora 6.00. „Eu pregătesc totul, pachetul, ghiozdanul și de cele mai multe ori îl trimit pe Fodor să înfrunte traficul până la școală. Când revine, ne bucurăm și noi de cafeaua în doi și timpul trece așa repede încât ne dăm seama că a venit deja ora să o luăm de la școală…”, a mai povestit cea care este co-prezentator la Vocea României.

„Răzvan a râs de mine când m-a văzut cu uneltele în mână”

Întrebată despre lucrurile pe care încearcă să le repare, buzoianca a povestit o întâmplare amuzantă legată de încuietoarea de la poartă. „Se strica foarte des și nu venea nimeni pentru o treaba atât de mică. Așa că am plecat de acasă, Răzvan credea că mă duc la cumpărături de pantofi sau poșete, dar m-am dus la un magazin de unelte și am schimbat toată yala. Iar Răzvan a râs de mine când m-a văzut cu uneltele în mână. Dar a fost mândru, mi-a zis <buzoianca mea, cred că de la covrigii de Buzău ți se trage. Și eu care credeam că mi-am luat plasă de Buzău cu tine>”, a spus Irina Fodor.

Cea mai grea decizie, luată în vizita la Buzău   

Cât despre cea mai grea decizie pe care a luat-o în viață, buzoianca spune că a fost clar momentul plecării cu Răzvan în India, o lună. „Am mers la Buzău, le-am spus alor mei despre el, că suntem împreună de cinci luni și plecăm să ne cunoaștem mai bine, în India. Da, a fost grea decizia, dar a fost de foarte bine, a meritat, a fost o decizie pentru toată viața”, a declarat mândră Irina.

Reamintim că ea și Răzvan Fodor s-au întâlnit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare și a remarcat-o. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se simpatizau reciproc și s-au împrietenit pentru că mai apoi, încet încet, Irina să se îndrăgostească iremediabil de Răzvan.

Irina Fodor lucrează în presă; a fost reporter și prezentator la „Poveștiri adevărate” la Acasă TV, iar mai apoi în echipa lui Cătălin Măruță, la Pro TV. Acum, Irina este co-prezentator la Vocea României, alături de Pavel Bartoș

loading...