vineri, 16 aprilie 2021

Răzvan Fodor, ars cu clor de soția buzoiancă în lupta cu coronavirusul

Soția artistului Răzvan Fodor, buzoianca Irina Fodor, recunoaște că este obsedată de curățenie și de dezinfecție, mai ales în perioada aceasta de pandemie. Din păcate însă, soțul ei, după experiența dură din Asia Express, suportă cu greu măsurile impuse de Irina, pentru că este alergic și astmatic.

Familia Fodor se află în pauză socială și de activități urbane de aproape cinci săptămâni și recunoaște că și-au mâncat unul altuia sufletul  și, mai în glumă, mai în serios, nu se mai satură unul de altul. Irina Fodor face haz de necaz și scrie pe blogul personal că soțul iubit mai are doar „trei tricouri mari și late”.

„Zău, mi se rupe sufletul de mila lui. Că mă gândesc că dacă mai avea și altele, le îmbrăca. Da’ n-are, săracu’, pentru că numai în astea defilează. Eu, în schimb, am început să mă îmbrac din ce în ce mai frumos în casă. Trei dimineți la rând m-a întrebat fii-mea dacă plec undeva. Unde să plec, mamă? Poate doar la balamuc!”, glumește buzoianca.

Irina vede și partea bună a lucrurilor: dacă mai ține mult pandemia, va ajunge în sfârșit să poarte toate hainele pe care le are și cărora nu le găsise nicio ocazie încă. Cât ­des­pre Fodor, ea crede că va rămâne într-un singur tricou, dar vine vara și va putea să stea și la bustul gol.

„Când a intrat în curte și a atins nenorocirea, și-a ars pielea”

Și dacă toată lumea dezinfectează și face curățenie acum mai mult ca niciodată, mai ales dacă iese din casă cu un motiv bine întemeiat, și Irina ține pasul apelând permanent la clor. Din păcate, uneori folosește clorul în cantități industriale, creând accidente casnice.

„Eu pun capcane de curățenie, nu fac curățenie. Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei că să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă. Mare greșeală! Pentru că în capul meu Fodorică era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor MULT! pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins!”, a mai povestit buzoianca.

Iar pentru că Răzvan e ușor alergic și astmatic, reacțiile sale alergice îi sperie pe toți din afara casei. Niciun vecin nu îndrăznește să se apropie de casa lor, ca să ceară măcar o cană cu zahăr. Mai mult, toți curierii care fac livrări se opresc la poartă vecinilor familiei Fodor și probabil spun „Tatăl nostru” și se roagă să nu fie comandă totuși la curtea aia cu… tuse și junghi. „Asta înseamnă acum perioada cu polen mult pentru Fodor, care ori strănută, ori tușește, ori amândouă”, a mai completat glumind Irina.

loading...