Monden

Război total între fiul buzoiencei Cornelia Catanga și Nicole Cherry!

Alexandru Pădureau a răbufnit! Pe parcursul unui interviu, fiul Corneliei Catanga a transmis un mesaj special pentru vedeta Nicole Cherry, după ce aceasta a fost invitată la un podcast, unde a spus că ajutorul oferit de familia Pădureanu-Catanga nu ar fi fost atât de mare în drumul său către succes. De amintit este faptul că Nicole Cherry, Nicoleta Ghinea pe numele său real, și-a făcut debutul la 15 ani, cu ajutorul mătușii sale, nimeni alta decât Cornelia Catanga!

Alexandru Pădureanu

Auzind că Nicole Cherry susține că familia Corneliei Catanga vrea să profite de pe urma faimei sale, Alexandru Pădureanu, fiul regretatei artiste, i-a adresat cuvinte grele verișoarei sale. Enervat și supărat la culme de ce a susținut cântăreața la podcast, Alexandru Pădureanu a dat un interviu în i-a și pus la îndoială abilitățile muzicale, talentul și cariera. Mai mult, potrivit viva.ro, el a atenționat-o să aibă grijă atunci când va mai vorbi despre familia sa.

„Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț și nu artă, cochetând cu manelele. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o <glumă> din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine. Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician”, i-a transmis fiul regretatei artiste buzoience.

Alexandru a mai subliniat că nu el și tatăl lui sunt cei care trebuie să fie mândri că ea face parte din neamul lor, ci Nicole ar trebui să se simtă onorată de rudenia cu ei. „Tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate. Eu, personal, nu aveam nimic cu tine, dacă nu te exprimai la modul în care te-ai exprimat. Nu uita niciodată că părinții mei au o carieră de 50 de ani de activitate, mama fiind UNICĂ în muzica lăutărească, iar tatăl meu e considerat la ora actuală unul dintre cei mai mari cântăreți de romanțe care au mai rămas în viață. Așa că atunci când ți se ia un interviu, să fii foarte atentă în exprimare”, a mai spus fiul Corneliei Catanga pentru Playtech.

Articole similare