Actualitate

Râmniceanca Maria Ilie, calificată în finală la „Vedeta familiei”

Râmniceanca Maria Ilie, o interpretă de muzică ușoară foarte talentată, este câștigătoarea ediției „Vedeta familiei” difuzată de TVR1 pe data de 6 mai 2023. Maria a realizat, anul trecut, fiind acompaniată de tatăl ei la chitară, o interpretare impresionantă a celebrei melodii „What’s Up” de la 4 Non Blondes. Interpretarea a fost prezentată la emisiunea „Vedeta Familiei” de la TVR și a captivat publicul prin vocea puternică și emotivă a artistei, care a transmis cu succes mesajul puternic și introspectiv al piesei.

Maria Ilie a urcat din nou pe scenă și a cântat cu pasiune și sensibilitate, fiind invitată să intre în concurs și în noul sezon „Vedeta familiei”, care, de data aceasta, este un sezon al campionilor. Ea a reușit să se califice la etapa finală a competiției care va avea loc pe 1 iunie, chiar dacă de această dată competiția este la un nivel mult mai ridicat decât cea de anul trecut, având în vedere că este vorba despre câștigătorii edițiilor din 2023. Momentele copiilor au fost spectaculoase, în vocile şi prestaţiile lor  remarcându-se evoluţia; Comparativ cu anul trecut, copiii sunt mai bine pregătiţi, mai încrezători, au piese şi coregrafii foarte grele pentru vârsta lor și  au şi invitaţi speciali. Este practic o  explozie de vedete în acest sezon.  Ei sunt  introduşi în scenă de Florina Constantinescu şi Costin Deşliu. Cezar Ouatu, Luminiţa Anghel, Nico, Alina Sorescu, Iana Novac, Doru Todoruţ, Mihai Trăistariu, Aurelian Temişan şi Sanda Ladoşi sunt preşedinţii juriului care îi aleg pe cei mai buni dintre cei buni.

Pentru finală, ea va pregăti  un moment muzical special, cu invitaţi-surpriză şi trupe de dansatori care să uimească juriul şi publicul. Câştigătorul pleacă acasă cu premiul în valoare de 3000 de euro şi cu titlul de „Campionul publicului”.

Maria îl moștenește în ceea ce privește abilitățile muzicale pe tatăl ei, subprefectul Gabriel Ilie, care a câștigat în urmă cu câțiva ani, pe când lucra în Ministerul Afacerilor Interne, un concurs de folk din cadrul Festivalului MAI.

Articole similare