vineri, 16 aprilie 2021

Râde hârb de oală spartă. Ungureanu către Barna: ,,Dane, spune lumea că ne-am dus cu dibla”

Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu l-a ironizat pe șeful său de partid, Dan Barna, care a mers pe munte și s-a fotografiat cu masca pe față, deși era doar împreună cu soția sa. „Dane, ai exagerat!”, îi transmite Emanuel Ungureanu.

„Poate mă întreabă cineva de ce nu am mască, sunt în mașină, singur, să fim întregi la cap. Dacă ești în vârf de munte și nu e nimeni pe lângă tine, poți să-ți faci o poză fără mască. Dan Barna a exagerat, chiar dacă este șeful și prietenul meu. Dane, ai exagerat! Las-o naibii, nu pune masca în vârf de munte, că nu înseamnă că suntem modele, spune lumea că ne-am dus cu dibla”, a declarat deputatul Ungureanu într-o intervenție online pentru un site, citat de PSnews. Declarația acestuia vine după ce Barna a postat fotografia în care apare alături de soția sa, amândoi purtând măști pe munte, iar în jurul lor nu mai apăreau alte persoane.

Emanuel Ungureanu e membru al Comisiei de sănătate din Camera Deputaților și unul dintre politicienii din Uniunea Salvați România care au fost pe cale să fie trași pe linie moartă. În cadrul Convenției județene Cluj, delegații USR-PLUS l-au scos pe Ungureanu în afara locurilor eligibile; mai precis, acesta s-a ales doar cu locul 5 pe lista candidaților la Camera Deputaților. Cei mai mulți delegați clujeni erau membri PLUS, care nu l-au susținut pe Ungureanu, fiind nemulțumiți de comportamentul deputatului, așa cum nu l-au susținut nici pe senatorul Mihai Goțiu, care s-a ales cu locul al doilea pe lista candidaților la Senat, considerat loc neeligibil. „Ungureanu, pe tăcute, și-a aranjat cu Dan Barna să se mute la Buzău”, preciza G4Media în toamna anului trecut.

În mod evident, fotografia postată de Barna este una exagerată, care nicicum nu poate fi un exemplu de disciplină în portul măștii. Dimpotrivă. Pe de altă parte, nici Ungureanu nu pare a fi cea mai potrivită persoană care să facă aprecieri legate de „dibla” altcuiva, atât timp cât, în campania electorală de la finele anului 2020, acesta vedea în curtea Spitalului Județean corturi pline cu buzoieni înghețați care așteptau rezultatele testelor Covid și critica șefii acestei unități medicale pentru că un corp de clădire aflat în proces de reabilitare avea fațada scorojită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...