Sport

Pustai vrea un „grup închegat” pentru promovare

După ratarea calificării în play-off, câştigarea grupei de play-out a venit ca o palidă consolare pentru FC Buzău, dar nu a închis, însă, definitiv rănile în Crâng. Promovarea a rămas visul cel mare al buzoienilor, astfel că în aceste zile se lucrează din plin la strategia pentru sezonul următor.

Play-out-ul a funcţionat şi ca un examen pentru tot lotul de jucători, astfel că antrenorul Cristi Pustai a putut să-şi dea seama cine va continua şi de ce jucători va mai fi nevoie pentru atingerea obiectivului. Mister insistă pe omogenitatea lotului, iar transferurile nu vor fi multe, dar vor fi de calitate, valoroşi şi peste ceea ce există acum la echipă.

„E greu să vorbim de transferuri, dar au fost discuţii şi acum o lună, probabil şi peste o lună vor fi, dar trebuie să stabilim câţi jucători mai rămân din acest lot, pentru că vor părăsi echipa jucătorii care au evoluat mai puţin, care nu s-au ridicat la pretenţiile noastre şi să aducem plus valoare. Să aducem jucători peste nivelul celor pe care îi avem acum îl lot. Trebuie să fim un grup închegat, pentru că am reuşit să facem un grup, o familie, dar trebuie să creştem şi în valoare”, a declarat Cristi Pustai.

 

Articole similare