miercuri, 27 mai 2020

Pufi Stoian transferă fotbaliști la Sepsi Sf. Gheorghe 

Fost portar al Gloriei, acum unul dintre cei mai influenți impresari,  Pufi Stoian a finalizat două importante transferuri la Sepsi Sfântu Gheorghe. Covăs­nenii au semnat cu mijlocașul Hilal Ben Moussa, care a evoluat ultima dată la FC Emmen, locul 14 în prima ligă olandeză, în 18 meciuri. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe un an cu clubul din Sfântu Gheorghe, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Olandezul a mai jucat în carieră la FC Groningen și la FC Volendam. De asemenea, tot prin intermediul lui Pufi Stoian, clubul a ajuns la un acord și cu fundașul central Hrvoje Barisic, care ultima oară a jucat pentru Zrinjski Mostar (Bosnia). Jucătorul croat, în vârstă de 28 de ani, a semnat și el un contract valabil pe un an cu Sepsi, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

„Sunt doi jucători de ­va­loare, în special olandezul Ben Moussa, un excelent mijlocaș, cu reale calități tehnice. Nu a fost ușor de convins să vină în România, dar mă bucur că într-un final a acceptat. Astfel de jucători trebuie aduși în campionatul nostru, care dau un plus de valoare campionatului, și nu jucători de mâna a doua, din Ligile a 3-a sau a 4-a!”, a declarat Pufi Stoian.

1 COMENTARIU

  1. COMENTARIU EDITAT: Bravo Pufi, felicitari, inca odata dai dovada ca ai valoare si este apreciat si recunoscut ca un profesionist. Mai Dl Ceausel, si Dl Primar Tomita, voi chiar sunteti orbi? Nu vedeti ca om avem in Buzau si il ignorati?? Defapt nu cred ca este vorba de a fi orb, este vorba de necunoastere, ca de, si nea Ghita se pricepe la fotbal si agricultura. Pai in sec 1 trebuia cooptat in conducerea clubului, mai ales la ce contacte are si la cat este de cunoscut. Bine ca ati pus toti obositii , pensionarii, toti apevisti , lingaii de oale si spus sarut-mana.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!