sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Proxenetismul, afacere bănoasă în pandemie

Doi tineri, unul din Buzău și unul din Stâlpu, u ajus în arest după ce câteva luni au profitat financiar de pe urma unor fete convinse să se prostitueze pentru ei. Pentru reținerea lor, poliţişti de investigaţii criminale de la Poliția municipiului Buzău şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău au efectuat șase percheziţii domiciliare în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

Din verificările efectuate a rezultat că în perioada mai-septembrie 2020 doi tineri, în vârstă de 29 și 30 de ani, din municipiul Buzău, respectiv Stâlpu ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei tinere cu vârste de 22 și 23 de ani, două din Stâlpu și una din municipiul Buzău, în diferite imobile închiriate în județele Brașov, Craiova, Cluj și Timișoara. De pe urma practicării prostituției celor trei tinere din Buzău și Stâlpu, bărbații ar fi obţinut sume de bani și foloase necuvenite.

Cele trei fete au fost racolate prin metoda „Lover Boy” însă când s-a aflat de existența celorlalte „iubite”, tinerii au fost dați pe mâna oamenilor legii.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare și sume de bani (4000 lei și 1000 euro).

Au fost puse în aplicare opt mandate de aducere și, în urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bănuiți s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

2 COMENTARII

  1. Si in Micro 3…chiar sub nasul poliției de cel puțin 2 ani sunt câteva apartamente închiriate în regim hotelier in care stau si isi practica meseria nestingherite prostituate….numai ca ele au ceva susținere….ca altfel nu s-ar justifica neputința poliției de a rezolva pb…..deși cred ca știu f bine ca exista aceasta situatie…..sau dacă abia acum s-a aflat….mergeți pe la asociațiile de locatari și cereti informatii….ca acolo se știe clar care sunt apartamentele in cauza….

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!