Administrație

Program de vaccinare prelungit la centrul-campion de la Kaufland

Programul centrului de vaccinare drive-thru din parcarea  hipermarketului Kaufland Sud își va prelungi programul, ca urmare a solicitării Prefecturii ,,în urma evaluării eficienței centrelor de vaccinare și ca urmare a adresabilității crescute”, după cum precizează un comunicat de presă al instituției.

Începând de luni, centrul drive-thru de la Kauf­land, singurul de acest tip din municipiu, funcționează de luni până vineri între orele 14.00 și 20.00 – programul anterior fusese 14.00-18.00 -, iar în week-end între orele 10.00 și 20.00. Aici vaccinarea se poate realiza atât cu serul Pfizer-BioNTech – care se administrează în două doze -, cât și cu Johnson & Johnson, care se administrează într-o singură doză.

Conform Prefecturii, din cele 119 vaccinări efectuate luni la nivelul între­gului județ – 62 cu Pfizer și 57 cu Johnson & Johnson – cele mai multe, 35 (adică 30 la sută), au fost administrate la centrul drive-thru de la Kaufland Sud (17 vaccinuri Pfizer și 18 vaccinuri Johnson & Johnson).

Articole similare