luni, 25 mai 2020

Procuror buzoian, la Secția Specială de la Parchetul General

Un cunoscut procuror buzoian urmează să fie numit pe una dintre funcțiile de execuție din nou înființata Secție de Investigare a Infracțiunior din Justiție(SIIJ), funcții scoase la concurs în aprilie de Consiliul Superior al Magistraturii. Este vorba despre un magistrat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Nicolae Adelin Mihăilă. Acesta a obținut o medie finală de 74,01 după susținerea celor trei probe – evaluarea activității profesionale pe ultimii cinci ani, pe ultimii trei ani și interviul. Dintre cei 6 candidați înscriși pe cele 7 funcții vacante, doar trei au reușit să promoveze toate cele trei probe.

Primul pe listă este procurorul constănțean Silviu-Vasile Ciocoiu, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Magistratul Silviu Ciocoiu a primit cel mai mare punctaj dintre cei trei procurori admiși la probele de concurs. Media celor trei probe a procurorului a fost de 93,82 de puncte.

Totodată, au mai fost declarați admiși și procurorul Adina Petrescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu media 89,45.

Pe de altă parte, au fost respinși alți trei procurori, care nu au obținut punctajul necesar trecerii probelor. Aceștia sunt: magistratul Codruța Simona Chindea, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, procurorul Aurelia Enache, de la Direcția Națională Anticorupție, dar și magistratul Lucian-Sorin Stănescu, din cadrul Parchetului Curții de Apel Suceava.

 

loading...
error: Content is protected !!