luni, 01 iunie 2020

PRO România Buzău își stabilește strategia pentru europarlamentare

,,Cu o listă formată din nume cu rezonanță în politica românească, deschisă chiar de Victor Ponta, președintele partidului, urmat de cel mai valoros europarlamentar pe care l-a avut România până acum, Corina Crețu, PRO România va obține, la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European, un scor de două cifre, prognozat de toate institutele de sondaje, chiar și de cele partinice. În acest context, filiala Buzău a avut săptămâna aceasta, două ședințe foarte importante pentru stabilirea strategiei prin care să se claseze prin­tre primele organzații din țară la apropiatele alegeri europarlamentare”, se arată într-un comunicat de presă al organizației județene a PRO România.

Conform sursei citate, marți seară, coordonatorii Viorel Dobre și Viorel Ștefu s-au întâlnit cu membri reprezentativi ai organizației municipale, fiind discutate probleme legate de organizarea pe zone și au fost stabiliți responsabilii care să ducă mesajul PRO România către cetățeni. Miercuri seară, în prezența coordonatorului județean al partidului, Felix Rache, a avut loc o întâlnire zonală cu respon­sabili din 21 comune importante ale județului din zona de câmpie, unde, de asemenea, s-au discutat strategii bazate pe specificul zonei.

,,Oamenii din mediul rural, mulți dintre ei direct interesați de politicile europene, în special de atragerea de fonduri pentru agricultură sau pentru creșterea animalelor, trebuie să cunoască programul cu care viitorii europarlamentari ai PRO România vor merge în acest for pentru a ajuta țara. Totodată, la cele două ședințe n-au fost ocolite nici problemele politice, mulți dintre cei prezenți, în special din me­diul rural, fiind vitorii candidați ai PRO România pentru primăriile din comuna lor, unde vor avea de înfruntat diverse mentalități ale oamenilor care trebuie să înțeleagă că s-a terminat cu ciuma roșie reprezentată de PSD, iar partidul lui Victor Ponta, prin oamenii săi, este singura variantă viabilă, pentru o guvernare în folosul cetățeanului. De aceea, ne bucurăm să vedem că lângă noi au venit oameni de ­va­loare, mulți tineri, care nu au mai făcut politică până acum, cum ar fi Claudiu Pasăre de la Largu, Ionuț Mândruță de la Poșta Câlnău, Tudor Mihăiță de la Cilibia, Narcis Gavrilă de la Movila Banului, dar și foști primari, cel mai elocvent exemplu fiind Ion Fătu, care a condus comuna Merei timp de patru mandate. Iar semnalele că ni se vor alătura din ce în ce mai mulți membri PRO nu lipsesc, în fiecare zi, atât la sediul partidului cât și în teritoriu, oameni care doresc schimbarea semnând adeziunea de înscriere în partid pentru a participa în mod real la această schimbare”, se mai arată în comunicatul de presă al organizației județene a PRO România.

loading...
error: Content is protected !!