Sport

Primul eșec după 11 etape pentru FC Buzău

CSC Șelimbăr este echipa care a reușit să producă celor de la FC Buzău primul eșec după o serie impresionantă de 11 etape fără înfrângere (șapte victorii și patru remize)!

Duminică, într-un meci din etapa a 14-a a eșalonului secund, echipa buzoiană a fost învinsă, în deplasarea de la Avrig, de nou promovata CSC Șelimbăr. Formația din Crâng a deschis scorul în minutul 15, prin golgeterul campionatului, Adrian Chică-Roșa. Au urmat momente de panică în tabăra buzoiană, după ce malianul Modibo Keita, la primul meci oficial, a avut nevoie de intervenția Ambulanței după un contact dur cu un adversar. Faze incredibile, apoi, cu centralul George Roman din Timișoara în prim plan, cu șapte minute înainte de finalul primei reprize. La un fault comis în afara careului de portarul Relu Stoian, centralul dictează penalti pentru Șelimbăr și doar cartonaș galben pentru buzoian, deși decizia corectă ar fi fost eliminare pentru portarul Buzăului și lovitură liberă directă pentru gazde! Penalty-ul a fost executat de Alexandru Curtean, mult peste poartă, iar oaspeții au intrat la pauză cu avantaj minim, 1-0.

Sibienii au reușit egalarea în minutul 58, când Daniel Tătar a executat perfect, direct la vinclu, o lovitură liberă din marginea careului. Va fi și mai rău pentru buzoieni 12 minute mai târziu, când Bogdan Vișa a trimis în plasă din apropiere. Scor final, 2-1, iar FC Buzău, locul 5 momentan, își simte tot mai vânată poziția de play-off, cu cinci etape înaintea finalului sezonului regulat. În următoarea etapă, băieții lui Cristi Pustai vor juca în Crâng, cu FC Brașov, joi, de la ora 17.00, în deschiderea rundei a 15-a.    

 

 

Un comentariu

  1. Nu este nici o surpriza la ce lot are Buzaul , si la ce jucatori au fost adusi, de slaba factura.

Articole similare