duminică, 07 martie 2021

Primarul comunei Beceni, la spital, după ce ar fi fost bătut de fostul primar, acum viceprimar

Scandal încheiat cu bătaie, miercuri seară, la Beceni. Potrivit unor surse, protagoniști ar fi fost actualul primar Adrian Burlacu și fostul primar Laurențiu Constantin, actual viceprimar al comunei. Nu este clar de la ce a pornit cearta și dacă au fost implicate și alte persoane, însă Burlacu a fost adus cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Primarul de la Beceni ar fi sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei agresiuni, solicitând ajutor medical. Burlacu s-ar fi ales cu traumatisme în urma altercației care ar fi avut loc la restaurantul fostului primar.

Polițiștii fac verificări la locul incidentului pentru a stabili identitatea agresorului sau agresorilor.

La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații„, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Se pare că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool, iar în altercație ar fi fost implicat și un tânăr de 27 de ani.

În urmă cu o lună, primarul comunei Beceni a fost acuzat că, împreună cu fratele său, i-a agresat pe fiul fostului primar și pe câțiva amici ai acestuia, în timp ce se plimbau cu ATV-urile pe o culme înzăpezită din zona Lacuri, comuna Bisoca. Adrian Burlacu a spus atunci că au fost doar niște îmbrânceli, provocate de fiul fostului primar și unul dintre prietenii acestuia.

Revenim cu informații!

loading...
error: Content is protected !!