AdministrațieSănătate

Primăria Amaru, 100.000 lei pentru echipamente medicale

Primăria Amaru va aloca 100.000 lei pentru achiziționarea mai multor echipamente medicale necesare Dispensarului din comună. Pe parcursul ședinței Consiliului Local de vineri au fost supuse votului mai multe hotărâri, cum ar fi aprobarea rețelei de învățământ pe raza comunei, a bugetului local și a planului de achiziții publice pe anul 2022, toate hotărările primind undă verde și fiind aprobate de consilierii locali.

În urma discuției purtate cu medicul de familie al comunei, Veronica Toma, primarul Constantin Croitoru a propus consilierilor locali achiziționarea mai multor echipamente medicale, pentru a ajuta personalul Dispensarului să efectueze investigații diverse.

Astfel, printre echipamentele care ar urma să fie plasate la noul dispensar, se numără un ecograf, un electrocardiograf, un spirometru și un stand mobil. „Față de anii precedenți, în urma discuțiilor purtate cu doamna doctor Veronica Toma, am propus doamnelor și domnilor consilieri locali, pentru a facilita accesul mai ușor al locuitorilor comunei Amaru la servicii medicale, alocarea sumei de 100000 de lei pentru achiziționarea următoarelor echipamente medicale Dispensarului medical Amaru: ecograf, electrocardiograf, spirometru și stand mobil”, transmite primarul Constantin Croitoru.

 

Articole similare