ActualitateEducație

Premiul I cu coroniță pentru câștigătoarea Trofeului „Benone Sinulescu”

Daria Mușat obține performanțe și la învățătură, nu numai pe scenele copmpetițiilor muzicale locale și naționale.  După ce în urmă cu câteva zile Daria Mușat era desemnată câștigătoarea Trofeului Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu’’, ediția a VI-a – cel mai mare eveniment de acest fel din toată țara-, de către un juriu format din profesioniști, iată că astăzi a încheiat anul școlar 2023-2024 din poziția de lider. Ea a finalizat clasa a V-a cu media 10 și  „prințesa”, cum îi scrie mama ei pe rețelele de socializare, a purtat coroniță, o recunoaștere binemeritată a performanțelor sale la învățătură, la sfârșit de an școlar.

Daria este un copil cu o voce de aur care a fost remarcată de specialiști în domeniu. De la vârsta de patru ani până la șapte ani, Daria Bianca Mușat  a cântat în corul „Happy Kids for a Happy Life”, condus de profesoara de muzică Oana Dobre. Două mari interprete de muzică  se ocupă, în prezent, de pregătirea muzicală a Dariei.De 6-7 ani  Daria Mușat se pregătește cu Lucia Dumitrescu pe partea de muzică pop și cu Tatiana Raduță pe partea de muzică folclorică.

Este o foarte talentată interpretă de muzică populară din Glodeanu Sărat, care și-a șlefuit de mică talentul vocal și a evoluat foarte mult, lucru care se vede din reușitele sale din competițiile de profil. Daria este din Glodeanu-Sărat, județul Buzău și are parte de toată susținerea părinților. Daria Mușat are 11 ani și s-a născut în Spania, unde a locuit până la vârsta de 3 ani.

Articole similare