Monden

Premieră pentru Irina Fodor: vacanță cu toată familia „buzoiană”

A radiat de fericire, după ce și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Prezentatoarea TV Irina Fodor a dat marea veste direct de la locul faptei! Abia întoarsă dintr-o vacanță de cuplu, și-a făcut bagajele și a plecat din nou de acasă. Nu singură, dar nici alături de soț, ci doar cu fetița. Iar la drum li s-au alăturat părinții și sora vedetei.

Astfel că, după mulți ani, Irina a putut bifa o escapadă de familie ca pe vremuri. Ea spune că astfel a putut să își răsplătească într-o mică măsură părinții pentru toate eforturile pe care le-au depus pentru ea. Potrivit reporterilor de la wowbiz.ro, familia de buzoieni reîntregită a călătorit mult prin țară, a făcut fotografii ce vor deveni amintiri de suflet peste ani, s-a bucurat de preparate românești și a profitat de fiecare clipă petrecută împreună. Iar asta nu este tot, căci după vizita de prin munți, plimbarea lor continuă. Buzoienii Irinei Fodor mai au de bifat și alte locuri de prin România și, spune aceasta, nu poate decât să fie mândră și mulțumită de ce familie are aproape, dar și de faptul că acum își permite să îi răsfețe ea pe părinții care au trudit o viață pentru fiicele lor.

Iar sentimentele au fost exprimate cât se poate de sincer pe rețelele de socializare: „Pentru că trag de vara asta cât pot, am zis să mai pun în aplicare un plan pe care îl coceam de mult: o escapadă cu părinții. Am refăcut bagajele, m-am cocoțat la volan, am luat-o pe sor’mea copilot, am pus în spate bunicii și copilul și i-am dat bice, cu destinația Transfăgărășan, o premieră pentru noi toți. Au trecut mult prea mulți ani în care, din păcate, nu am reușit să facem nicio vacanță în formula asta, așa că ne-am pus la drum cu inimile pline de bucurie și entuziasm, iar ce am văzut pe traseu nu a făcut decât să sporească și mai mult atmosfera din mașină. Transfăgărășanul e suuuperb! Ca să nu mai spun ce mare împlinire simți ca, după atâta vreme în care părinții au făcut totul pentru tine, să poți să le oferi ceva care să îi bucure, și recunosc că m-am hrănit din sentimentul ăsta în fiecare minut în care am stat împreună. Am fost la Curtea de Argeș, apoi am urcat pe Transfăgărășan și după primii kilometri parcurși am văzut pe drum o ursoaică și cu puii ei și mulți alți prieteni asemenea. Barajul Vidraru ne-a lăsat puțin cu gura căscată, am vizitat lacul Bâlea și am făcut o plimbare cu telecabina să vedem și cascada, ne-am oprit în toate view point-urile să facem poze și am admirat peisajul din plin.
Ne-am cazat în prima noapte la hotel unde am păpat bun și ne-am bucurat de cât de frumos se vedea lacul de la balconul camerei, și apoi am pornit spre Avrig, la Palatul Brukenthal, unde ne-am mai cazat o noapte. Mai avem pe lista de văzut Castelul de Lut și Povestea Calendarului, după care ne întoarcem spre casă, mai fericiți și împliniți. Vă pup și vă îmbrățișez!”
, a scris Irina Fodor, pe contul său de Facebook.

Articole similare