duminică, 28 februarie 2021

Pompierii au stabilit cauza incendiului din Lopătăreasa

Pompierii buzoieni au stabilit drept cauză a incendiului declanșat la locuința unui vârstnic din localitatea Lopătăreasa, care a ajuns în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Buzău  cu arsuri de 98% pe suprafața corpului,  jarul căzut din sistemul de încălzire.

Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul Punctului de Lucru Beceni și Detașamentului de Pompieri Buzău au pornit, în jurul orei  orei 9.00, către localitatea Lopătăreasa, comuna Bisoca, în urma semnalării acestui incendiu de locuință. Odată ajunși acolo, concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a incendiului, care se manifesta violent la nivelul a două imobile situate în aceeași gospodărie, victima  a fost evaluată, i-a fost acordat primul ajutor medical și a fost transportată la cea mai apropiată unitate de primiri urgențe de către echipajul S.A.J. Buzău.

„Dată fiind zona greu accesibilă în care se afla locuința, pompierii au format un dispozitiv de alimentare cu apă dintr-un lac aflat la aproximativ 4 km distanță.

După ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind afectată o suprafață totală de peste 150 mp, ulterior stabilindu-se și cauza probabilă de incendiu, aceasta fiind jarul căzut din sistemul de încălzire al locuinței”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, lt. Vasile Prahoveanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!