Actualitate

Polițiști buzoieni premiați de sindicat

Joi a avut loc, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, festivitatea de premiere a poliţiştilor care s-au remarcat în activitatea profesională, comunică Biroul de presă al instituției. Conform sursei citate, „festivitatea de premiere s-a realizat în prezenţa conducerii unităţii şi a şefilor structurilor de poliţie subordonate” și a avut drept scop „promovarea, recunoaşterea şi aprecierea profesionalismului, dar şi a creativităţii şi acţiunilor inovatoare în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău”.

Festivitatea a fost organizată împreună cu Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, care le-a oferit poliţiştilor vouchere cadou, în timp ce şeful inspectoratului le-a înmânat acestora diplome de apreciere, mai precizează Biroul de presă al IPJ. „Cei şase poliţişti daţi exemplu îşi desfăşoară activitatea în cadrul posturilor de poliţie, Biroului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic. Palierul de cazuri soluţionate de către aceştia este unul complex, de la identificarea autorilor unor furturi de mare prejudiciu sau depistarea de persoane puse în urmărire naţională, până la iniţierea unor acţiuni umanitare în aria de competenţă. Şi cum serviciul în slujba comunităţii reprezintă coordonata activităţii lor profesionale, la întoarcerea în comuna Glodeanu Sărat, şeful postului de poliţie  – agent principal Radu Anton şi-a convocat şi provocat colegii la a împărţi premiul său persoanelor vârstnice din localitate. Proviziile cumpărate şi oferite au adus zâmbetul pe chipul acestora şi le-a reamintit că, indiferent cât de departe le sunt rudele, acasă nu sunt singuri”, se mai arată în comunicat.

De remarcat faptul că oficialii poliției buzoiene nu au considerat că este important ca opinia publică să afle și numele celor premiați de sindicat, drept pentru care această informație a fost trecută sub tăcere.

Articole similare