miercuri, 02 decembrie 2020

Polițist local, răpus de coronavirus. Colegii i-au adus un omagiu în fața spitalului unde bărbatul a pierdut lupta cu COVID19

Un polițist local a pierdut lupta cu noul coronavirus. Angajatul Direcției de Polițe Locală Buzău, Cătălin Simion, în vârstă de 48 de ani, s-a simțit rău în urmă cu aproximativ o săptămână și a mers la spital. Testat pentru noul coronavirus, rezultatul a ieșit pozitiv. A fost internat dar la scurt timp starea sa de sănătate s-a depreciat rapid. A fost transferat la ATI însă, vineri dimineață, polițistul local a decedat.

Născut la data de 01.03.1972, Simion Cătălin a fost angajat din anul 1995 mai întâi în Corpul Gardienilor Publici, Poliţia Comunitară şi până în prezent în cadrul Poliţiei Locală Buzău. Cătălin a fost un profesionist, un om de mare caracter, devotat profesiei, punând de cele mai multe ori, problemele profesionale înaintea celor personale.

Odihneşte-te în pace, Cătălin!„, este mesajul transmis de colegi.

În memoria polițistului decedat la ATI, sirenele autospecialelor de Poliție Locală au sunat astăzi în fața Spitalului Județean dar și în fața locuinței acestuia.

VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!