marți, 26 mai 2020

PLUS Buzău: „Alianța 2020 a reușit să obțină în orașul Buzău 24,09%, clasându-se pe locul I”

Reprezentanții buzoieni ai Alianței 2020 (USR-PLUS) le mulțumesc votanților și voluntarilor, observatorilor și delegaților care s-au implicat, pe 26 mai, în procesul de votare. „Ați reușit să dați un semnal nu doar României, dar și întregii Europe, că societatea civilă rescrie viitorul politic, atât la nivel național, cât și la nivel european”, se arată într-un comunicat de presă al PLUS Buzău.

„Alianța 2020 (USR-PLUS) a reușit datorită vouă, susținătorilor noștri, nu doar să scoată un rezultat foarte bun, dar și să dea o nouă spe­ranță tuturor românilor că se poate: că se poate construi o Românie fără hoție, fără sărăcie și fără dezbinare. Am reușit să câștigăm încre­derea județelor care, până acum, erau de partea PSD, inclusiv în Buzău. Și asta, doar cu ajutorul vostru! Al celor care nu au mai dorit să stea deoparte și al celor care au ales să se implice. V-ați implicat pentru schimbarea și reconstruirea României și pentru asta vă mulțumim! Munca pe care o avem de făcut în următoarele zile pornește de la fundația acestei țări. Modul în care s-a făcut politică în ultimii 30 de ani nu își mai are loc în următoarea configurație politică. Vă așteptăm alături de noi să punem premisele unui nou început. Mai bun pentru România și mai bun pentru noi toți! Pentru că numai împreună putem reuși și numai împreună vom putea învinge!”, se mai arată în comunicat.

La rândul său, liderul PLUS, Dacian Cioloș, feli­cită voluntarii și echipele celor două partide membre ale Alianței 2020 petru rezulta­tul obținut și spune că are mari așteptări de la județul Buzău pentru următoarele confruntări electorale: „Felicit echipele partidului PLUS și USR din județul Buzău pentru rezultatele foarte bune obținute, după o muncă de câteva luni și le mulțumesc voluntarilor care au ajutat Alianța 2020 (USR-PLUS). Am fost, în campania electorală, în județul Buzău, în orașul Buzău și am simțit că lucrurile se schimbă în bine, că cetățenii s-au săturat de minciună și incompetență, iar promisiunile nu mai sunt suficiente ca să câștigi voturi. Așteptările în județul Buzău sunt mari și ne vom pregăti ca cetățenii din această comunitate să fie reprezentați așa cum merită în Parlamentul European, dar să aibă și posibilitatea să aleagă oameni competenți la alegerile care urmează“, a declarat președintele PLUS, Dacian Cioloș.

loading...
error: Content is protected !!