Actualitate

Percheziții la Policlinica „23 August”

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău și ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi fac, marţi, percheziţii la sediul Policlinicii „N. Titulescu” (23 August) din municipiul Buzău, unde funcţionează cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei Județene de Pensii. Sunt vizate posibile infracţiuni de corupţie, mai multe persoane fiind duse la audieri.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, marţi, anchetatorii au făcut percheziţii la sediul Policlinicii „N. Titulescu” (23 August) din municipiul Buzău, în incinta căreia funcţionează cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii, precum şi la domiciliile unor cadre medicale şi asupra autovehiculelor utilizate de către acestea.

Potrivit procurorilor, se are în vedere „probarea activității infracționale ce se circumscrie în sfera infracţiunilor de corupţie săvârşite de către medici specialişti de expertiză medicală a capacităţii de muncă, precum şi de către asistente medicale ce deservesc cabinetele de expertiză”.

Anchetatorii au ridicat documente, înscrisuri, bunuri materiale şi au fost puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activitatea infracţională.

Au avut loc percheziții în toate cele trei cabinete de expertiză medicală care funcționează în policlinică, aparținând medicilor Valentin Coleașă, Valentina Ilie și Iolanda Mîndru.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker