vineri, 14 august 2020

Pauză forțată pentru Gloria

• Meciul de sâmbătă, cu ASU Poli Timișoara, amânat

Pauză forțată luată de fotbaliștii Gloriei în etapa a 11-a a Ligii a 2-a. Echipa buzoiană ar fi trebuit să evolueze sâmbătă, pe stadionul din Crâng, împotriva ASU Poli Timișoara, dar partida a fost amânată la cererea timișorenilor. Aceștia au un jucător convocat la echipa națională U19 și, potrivit regulamentului, au solicitat amânarea partidei, cerere pe care, evident, Federația a acceptat-o.

În aceste condiții, Gloria va disputa următoarea partidă tot în deplasare, miercuri, de la ora 15,00, cu CSM Reșița, în etapa a 12-a, intermediară, a eșalonului secund.

Din aceleași motive – convocările la echipele naționale, din etapa a 11-a, de sâmbătă – au mai fost amânate ­me­ciurile: FC Argeș – CSM Reșița, UTA Arad – Concordia Chiajna și Dunărea Călărași – Rapid București.

Ilie Stan, supărat pentru înfrângerea de la Tg. Măgurele

Antrenorul Gloriei s-a împăcat foarte greu cu eșecul pe care echipa sa l-a suferit marți seară, în meciul pierdut la Tg. Măgurele, 1-2 cu Turris, cu golul înfrângerii încasat în prelungiri, după o gafă a portarului Dragoș Balauru. “Sunt foarte supărat că am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Noi le-am făcut cadou acel penalty. Am pierdut un meci pe care nu trebuia să îl pierdem. Problema noastră este mult mai gravă, mai precis facem în conti­­nuare foarte multe greșeli individuale. Nu mai vorbesc de ocaziile pe care le-am avut. Legat de Turris, nu poți să lovești într-o echipă care totuși este pe primul loc. Nu arbitrii ne-au băgat-o în poartă. Cu arbitraje, fără arbitraje, ei sunt pe primul loc”, a declarat, pentru Telekom Sport, Ilie Stan.

loading...
error: Content is protected !!