joi, 04 iunie 2020

Paula Seling, în seara aceasta, la Buzău, într-un excepţional concert de colinde 

Un concert excepţional de Crăciun care aduce divi­nul în sufletele fiecăruia! Aşa sună promisiunea organizatorilor tradiţionalului turneu din preajma sărbătorilor ce o are în centru pe Paula Seling, artistă care anul acesta va poposi şi la Buzău.

„Paula Seling – ­Co­lindăm, Colindăm” va avea loc astăzi, 3 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Maximilian a Casei de Cultură a Sindicatelor. Timp de două ore, cunoscuta artistă va prezenta un program conţinând colinde tradiţionale şi cântece de Sărbători, un spectacol despre bucuria sărbătorilor în familie, des­pre a dărui şi a iubi.

Paula Seling promite un eveniment care îţi aduce liniştea în suflet, emoţii excepţionale, şi îţi reaminteşte de înţelepciunea aflată în cele mai frumoase Cântece de sărbători. Showul este conceput ca o întâlnire cu toată familia, o celebrare a sărbătorilor care urmează să vină, un moment în care să ne ­rea­mintim bucuria de a dărui şi a primi.

„Aştept cu sufletul la gură acest concert”

„În copilărie, Crăciunul era cea mai aşteptată sărbătoare. Împreună cu fratele, verişorii mei şi copiii unor prieteni de familie, ne puneam la punct repertoriul de colinde şi mergeam la ­co­lindat. Îmi amintesc că iernile erau foarte grele, cu zăpadă mare şi frig, dar asta nu ne împiedica  să colindăm tot satul. Şi la noi veneau colindători şi <hitul> sărbătorilor era <Aseară pe-nserate>, un ­co­lind superb  pe care îl cânt şi azi, sub formă de <Poveste din Viflaim>. În timp, am tot înregistrat colinde şi, cântând-le, am înţeles că printre lucrurile pe care trebuie să le fac este să duc povestea naşterii Lui Iisus mai departe, prin colindele pe care le interpretez. Este o sarcină foarte importantă pentru mine pe care o fac cu toată dragostea. De aceea aştept cu sufletul la gură acest concert în cadrul căruia voi încerca să ofer publicului toate experienţele trăite în satul de la bunici, în copilărie”, mărturiseşte Paula Seling.

Turneul Naţional „Co­lindăm, Colindăm” cuprinde 13 oraşe, a început pe 2 decembrie în Constanţa şi se termină la Timişoara la 23 decembrie.

Pentru bilete la concertul de la Buzău sunaţi la telefon 0799.771.199.

loading...
error: Content is protected !!