Economic

PATRU lucruri care te pot scăpa de plictiseală atunci când ai de făcut un drum lung

  Cel mai probabil te-ai confruntat măcar o dată cu o plictiseală cruntă atunci când ai avut de mers cu trenul, mașina sau autobuzul dintr-un loc în altul, mult mai îndepărtat. Poate stai departe de litoral și trebuie să aștepți foarte multe ore până ajungi la mare sau poate pur și simplu ai de făcut naveta până la job, zilnic. Indiferent care din situațiile menționate anterior ar putea fi, în rândurile următoare vei descoperi care sunt lucrurile ce te-ar putea face să scapi (dacă nu de tot, măcar pentru o perioadă) de plictiseală atunci când ai de parcurs un drum lung și obositor.

Iată despre ce este vorba:

  • Căștile de telefon

     Pornind de la ideea că există o probabilitate extrem de scăzută să pleci la drum fără telefonul tău, îți sugerez să nu uiți de căștile pentru telefon. Sunt extrem de folositoare atunci când alegi să navighezi pe platforme sociale și nu ai vrea să emiți tot felul de sunete ciudate care ar putea să-i deranjeze pe colegii tăi de drum și să te pună în situații destul de jenante. De asemenea le poți folosi (căștile) și în situația în care alegi să vizionezi un film sau un serial de pe laptopul tău fără a-i deranja pe cei din jur. Dacă nu ai deja, trebuie să știi că găsești o gamă extrem de variată de casti pentru telefoanele mobile pe Altex.ro. 

  • Bateria externă 

      Degeaba te-ai dotat cu un telefon super performant și o pereche de căști audio de calitate pentru drum dacă nu ai acces la o sursă de energie pentru a le putea folosi în condiții optime. Aici intervine nevoia unei baterii externe pe care ar trebui să o ai la tine atunci când te pornești la drum. Este extrem de folositoare și te poate salva în multe situații de acel 1% al bateriei telefonului tău atât de înspăimântător.

  • O carte bună

     Un drum lung reprezintă un bun prilej pentru a-ți îmbogăți vocabularul și a afla lucruri noi. Dacă nu ești neapărat un pasionat de beletristică, există numeroase alte domenii atât de fascinante pe care le poți descoperi în lumea cărților. Poate îți plac anumite cărți de poezii, poate cărțile de business sau poate cărțile de dezvoltare personală sunt pentru tine. Indiferent de subiectul abordat citirea unei cărți este un mod extrem de benefic de a trece de plictiseala generată de un drum lung.

  • Clasicul rebus

      Chiar dacă pare o activitate care nu te-ar putea interesa la început, ai fi surprins să observi cât de mult te poate prinde un astfel de joc al cuvintelor atunci când îi dai o șansă. Nu degeaba bunicii și unii dintre părinți apelau la acest mod de a petrece timpul în diferite situații, în perioada în care nu existau alternative atât de multe la a petrece timpul liber.  

   Așadar, dacă te vei echipa cu accesoriile și lucrurile potrivite unui drum lung, șansele să te plictisești vor scădea considerabil și cu siguranță vei înlocui căscatul și uitatul la cea cu zâmbete și fericire.  

 

sursa foto: unsplash.com

Articole similare