Actualitate

Patru buzoieni uciși în teribilul accident de pe DN2-E85

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineață pe DN2-E85, în afara localității Sinești, în Ialomița. Trei mașini au fost implicate în impactul în urma căruia patru buzoieni și-au pierdut viața, iar alte 5 au fost grav rănite. În două din cele trei mașini implicate se aflau buzoieni, arată cercetările de la fața locului.

În mașina din Dâmbovița, un Opel, se aflau cinci buzoieni, cu vârste cuprinse între 42 și 54 de ani. Patru dintre acestea au decedat în urma leziunilor foarte grave, iar a cincea, în vârstă de 44 de ani a scăpat cu viață din impact. În Loganul cu numere de Buzău se aflau două persoane din Vadu Pașii în vârstă de 52, respectiv 23 de ani. Ambii au fost transportați la Spitalul Urziceni.

În cea de-a treia mașină, din Ialomița,  se aflau două persoane. Un bărbat în vârstă de 49 de ani și un minor de 9 ani. În urma impactului cei doi au fost răniți. Se pare că impactul s-a produs în urma unei depășiri realizată de șoferul din Ialomița, care circula pe sensul de mers cu două benzi; acesta a pătruns pe contrasens și a provocat tragedia.

Articole similare