Sport

Palidă consoloare. Gloria bate Zalăul cu 35 la 30

Meci spectaculos, sâmbătă seară, între Gloria și HC Zalău. Buzoiencele plecau cu statutul favoritelor, inclusiv în viziunea bookmakerilor, cu toate că în tur obținuseră doar un egal.

În prima repriză, zălăuancele au fost mai bune, dând impresia că ar putea pleca de la Buzău cu toate cele trei puncte; Lazic, Bujor și Stamin, ultima convocată chiar la națională, au menținut aproape permanent Zalăul în avantaj, astfel că oaspetele intrau în avantaj la cabine, 14-16. Putea fi și mai rău pentru Gloria, dacă Tea Pijevic nu scotea trei lovituri de la 7 metri, menținând un ecart strâns.

Actul secund a fost, însă, al Gloriei. Fetele lui Daniel Anca au început mai decise, au egalat și chiar au preluat conducerea, la 7 minute de la reluare, moment în care oaspetele au picat și psihic, iar Buzăul s-a distanțat constant pe tabelă. Partea a doua a aparținut celeilalte portărițe a Gloriei, Ana-Maria Măzăreanu, goalkeeperul remarcându-se cu câteva intervenții excelente.

La final, 35-30 pentru Gloria, o victorie care aduce un dram de consolare după înfrângerea dureroasă de miercuri, cu Rapidul. Buzăul e pe 7, dar a egalat Craiova, după ce oltencele au cedat pe teren propriu contra Coronei Brașov.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker