Sport

Out din cupă!

Gloria pierde în deplasare cu Brăila, 25-31

Gloria a pierdut, joi seară, în turul secund al Cupei României, confruntarea cu Dacia Unirea Brăila. Buzoiencele au reușit să mențină echilibrul în prima parte a primei reprize, ba chiar au trecut, în câteva rânduri, la conducere. Gazdele au reușit să se desprindă, totuși, la plus 3, în minutul 26, după reușita Mariei Kanaval. Diferența de trei goluri în favoarea echipei de la Dunăre s-a păstrat până la pauză, atunci când tabela afișa un 16 la 13 pentru Brăila.

A doua parte a meciului a debutat cu trei reușite consecutive ale gazdelor, Araujo, Udristioiu și Kanaval ducând Brăila către un ecart de șase goluri, spre deliciul publicului din sala Danubius. Buzăul, prin Czeczi, Ilyna și Harabagiu a remontat din diferență, apropiindu-se, la un moment dat la numai două lungimi, 22 la 20.

Au urmat, din păcate, câteva minute nefaste pentru Gloria, interval de timp în care gazdele au înscris de opt ori consecutiv. În minutul 53, gazdele conduceau cu 30 la 20 iar meciul era practic decis. Buzăul a redus handicapul, dar, din păcate, golurile înscrise pe final n-au făcut decât să cosmetizeze scorul.

Pentru Gloria, principalele marcatoare au fost Ilyna și Czeczi, cu șase și respectiv cinci goluri. Nici poarta nu ne-a ajutat foarte mult, Batinovic având patru intervenții, iar Kelemen o singură paradă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker