Administrație

Olandezii de la „Kinderen in Nood”, în vizită la Glodeanu Sărat

Primăria Glodeanu Sărat a primit o vizită importantă zilele trecute, din partea reprezentanților Fundației olandeze „Kinderen in Nood”, cei care au finanțat, în mare măsură, mai multe proiecte de investiții derulate la nivel local. Printre acestea, se numără Dispensarul uman din satul Ileana, precum și Școala Gimnazială Pitulicea, acolo unde jumătate din mobilierul școlar a fost donat de către fundația olandeză.

Înainte de pandemie, reprezentanții Fundației veneau de două ori pe an la Glodeanu Sărat, însă cei doi ani au dat peste cap vizitele. Primarul comunei i-a întâmpinat călduros pe olandezi și a promis că aceștia vor reveni în luna octombrie pentru a investi în proiecte noi.

„Reprezentanții Fundației olandeze ˂Kinderen in Nood˃ – Hilde Eleveld (sponsoring), Tobias Veenendaal (social media), Loes van Barneveld (logistic & warehousing), Eric de Jong (chairman & foreign affairs), prietenii comunei noastre și colaboratorii apropiați ai dlui. primar Neculai Stoica de aproape două decenii, au vizitat câteva dintre obiectivele de investiții la care au avut un aport semnificativ, între care Dispensarul uman din satul Ileana, edificat în cea mai mare parte din fondurile Kinderen Kin In Nood și cofinanțat din bugetul local, Școala Pitulicea, unde jumătate din mobilierul școlar este donat de Fundație și mai multe locații ale unor proiecte, în care atât autoritatea locală a comunei Glodeanu Sărat, cât și ˂Kinderen in Nood˃ au contribuit, în folosul oamenilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Glodeanu Sărat.

Articole similare