Actualitate

Offroad cu Duster și remorcă prin județul Buzău

Recent, buzoianul pasionat de senzații tari Cosmin Crăciun a capturat imagini spectaculoase cu drona în zona Bisoca, cunoscută pentru peisajele sale impresionante și coloritul vibrant. Cosmin, originar din Buzău, a plecat într-o aventură pe drumurile greu accesibile din Bisoca, la volanul Duster-ului său, echipat special pentru această călătorie.

Într-o demonstrație de forță și anduranță, Cosmin a încărcat mașina până la refuz, având în remorcă cinci baloți, fiecare cântărind aproximativ 300 de kilograme. Tractând peste o tonă și jumătate pe drumurile șerpuite și de pământ, Duster-ul a făcut față cu brio provocării, dovedind că este mult mai mult decât un simplu vehicul de plimbare. Pe drumurile în rampă, acoperite de noroi și apă, mașina a fost turată la maximum, reușind să depășească toate obstacolele. După ce a livrat baloții la destinație în Bisoca, Cosmin a continuat să exploreze mai multe trasee dificil accesibile din zonă. Aventura sa a inclus urcarea unei rampe alunecoase și traversarea unor drumuri pline de noroi.

Printre cele mai notabile opriri ale lui Cosmin s-au numărat drumurile prin pădure, utilizate de obicei pentru transportul lemnelor, și lacurile din Bisoca. Pe lângă peisajele pitorești, el a evidențiat și problemele majore din zonă, cum ar fi un perete de stâncă ce începe să se erodeze și alunecările de teren frecvente.

Unul dintre cele mai periculoase trasee parcurse a fost un drum extrem de îngust, situat pe marginea unei prăpastii. Priveliștea superbă de pe partea stângă a drumului contrastă puternic cu riscul constant de a se afla atât de aproape de marginea abruptă.

Prin această aventură, Cosmin Crăciun nu doar a testat limitele Duster-ului său, ci a și pus în lumină frumusețea și provocările traseelor montane din Bisoca, inspirându-i pe mulți să-și testeze curajul și să exploreze aceste peisaje uimitoare.

Articole similare