Sănătate

O nouă rundă de angajări la spitalele din județ

Posturi pentru toate calificați și necalificați

Spitalele din județ scot la concurs mai multe posturi, destinate atât persoanelor cu studii superioare, calificate, cât și necalificate. Lista este deschisă de Spitalul Județean Buzău, care este în căutare de medici pentru Secția chirurgie generală. Și celelalte unități spitalicești din județ au nevoie de personal, de la asistenți medicali, până la bucătari, paznici sau muncitori necalificați.

Doi medici pentru Secția Chirurgie generală a Spitalului Județean Buzău

Cea mai mare unitate spitalicească din județ are nevoie de un medic specialist, specialitatea chirurgie generală și de un medic rezident an VI, specialitatea chirurgie generală, ambele posturi fiind pentru o perioadă nedeterminată. Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului de medic specialist specialitatea chirurgie generală sunt:

 • Studii superioare;
 • certificat medic specialist;
 • aviz anual privind exercitarea profesiei de medic.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului de medic rezident an VI specialitatea chirurgie generală sunt:

 • Studii superioare;
 • medic rezident an VI (ultimul an de pregătire).

Data limită pentru depunerea dosarelor de participare la concurs la adresa: Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu sediul în Buzău, str. Stadionului, nr. 7,  jud. Buzău, Serviciul Resurse umane și salarizare: 19 mai, ora 13.00. Selecția dosarelor de către membrii comisiei de concurs: 22-23 mai, ora 13.00. Susținerea probei scrise: 29 mai, ora 10.00; susținerea probei clinică: 6 iunie, ora 10.00.

Spitalul de Psihiatrie Săpoca, cele mai multe posturi disponibile

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca are, la ora actuală, cele mai multe posturi disponibile, după cum urmează:

 1. bucătar, în cadrul Blocului alimentar Ojasca, post de execuție, vacant, pe perioadă nedeterminată, timp de lucru tură de 12 ore. Pentru acest post se caută absolvenți ai cursurilor de bucătar, organizat de furnizori de formare profesională recunoscuți de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților și de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului; absolvenți de școală generală/liceu; 6 ani vechime în meseria de bucătar. Ultima zi de depunere a dosarelor este 23 mai, proba scrisă se va ține pe 9 iunie, ora 9.00, iar proba scrisă pe 14 iunie, ora 9.00.
 2. 3 posturi muncitor calificat IV-fochist, din care 1 post în cadrul Centralei termice Săpoca și 2 posturi în cadrul Centralei termice Nifon, timp de lucru 8 ore zilnic. Pentru ocuparea funcției, se caută absolvenți de școală profesională/liceu, care dețin calificare în meseria de fochist, au o vechime în meseria de fochist de minimum 3 ani și autorizație ISCIR.
 3. 1 post muncitor calificat III – fochist în cadrul Centralei termice Ojasca, timp de lucru 8 ore zilnic. Persoanele interesate trebuie să fie absolvenți de școală profesională/liceu, care dețin calificare în meseria de fochist, autorizație ISCIR, fără condiții de vechime.
 4. 1 post muncitor calificat IV – mecanic auto în cadrul Secției Ojasca, timp de lucru 8 ore zilnic, funcție pentru care este necesară absolvirea unei școli profesionale/liceu, calificare în meseria de mecanic auto, fără condiții de vechime.

Dosarele se depun până la data de 23 mai, ora 16.00, proba scrisă se va ține pe 8 iunie, ora 9.00, iar proba interviu pe 13 iunie, ora 9.00.

 1. 2 posturi de paznic, pentru care se cere diplomă de absolvire a școlii generale; certificat de calificare profesională agent pază și ordine; atestat pentru exercitarea profesiei de agent pază și ordine; fără condiții de vechime.
 2. 2 posturi muncitor calificat IV telefonist, pentru care se caută absolvent de școală profesională/liceu, certificat de calificare pentru meseria de telefonist, fără condiții de vechime.
 3. 2 posturi muncitor necalificat, pentru care este necesară diplomă de absolvire a școlii generale, fără condiții de vechime.

Dosarele se depun până la data de 23 mai, ora 16.00, proba scrisă se va ține pe 7 iunie, ora 9.00, iar proba interviu pe 12 iunie, ora 9.00.

Spitalul de la Smeeni are nevoie de asistenți medicali și de un expert achiziții

O altă unitate medicală din județ, Spitalul de Boli Cronice Smeeni, are următoarele posturi vacante:

 1. 1 post vacant de asistent medical generalist, grad principal în cadrul compartimentului Camera de gardă, perioadă nedeterminată cu normă întreagă și durata timpului de lucru de 8 ore zilnic. Pentru ocuparea postului, sunt necesare studii de specialitate: studii postliceale asistent medical generalist, adeverință grad principal, diplomă de bacalaureat. Aviz de liberă practică eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R în vigoare, vechime minimă 5 ani în specialitate.
 2. 1 post asistent medical generalist – compartiment sterilizare.
 3. 1 post de expert achiziții publice, nivel și grad/treaptă profesional(ă) III în cadrul Compartimentului Achiziții Publice, perioadă nedeterminată cu norma și durata timpului de lucru de 8 ore zilnic. Pentru ocuparea acestui post, sunt necesare studii de specialitate: studii universitare economice cu diplomă de licență, curs expert achiziții publice, curs manager de proiect și nu se cere vechime în muncă.

Mai multe detalii privind calendarul desfășurării probelor, bibliografia și tematica de concurs, se pot găsi la sediile unităților spitalicești mai sus menționate sau pe site-urile aferente acestora, precum și pe platforma posturilor vacante în administrația publică din Buzău, care poate fi accesată AICI.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker