Cultură

O nouă premieră la Teatrul „George Ciprian”

Vineri, 24 martie, ora 11.30, Tatrul „George Ciprian” aduce în fața buzoienilor protagoniștii  spectacolului „ZEUL MĂCELULUI”, de Yasmina Reza, în regia lui Tavi Costin. Este vorba despre o adaptare a regizorului Tavi Costin, care  îi are ca protagoniști pe Denis Hanganu, care joacă și în serialul televizat Clanul, Bianca Cuculici, Codrin Boldea, care s-a ocupat și de scenografia spectacolului, și  de Nicoleta Hâncu. Premiera spectacolului va avea loc pe 27 martie, ora 19.00.

Denis Hanganu

Este cea de-a doua premieră din acest an a Teatrului „George Ciprian”. „Zeul Măcelului este o comedie unde două cupluri de părinți încearcă, într-un mod cilivizat, să rezolve o ceartă școlărească a copiilor în care unul dintre ei a fost lovit de către celălalt cu un băț în față! Toată acțiunea se desfășoară în apartamentul lui Veronique și Michel Vallon, părinții victimei. Spațiul devine o adevărată arena în care cei patru își „varsă” toate frustrările, în fața celuilalt cuplu, dar și al partenerului de viață! ”, spun reprezentanții Teatrului „George Ciprian”.

Biletele pot fi cumpărate ONLINE de pe site-ul Teatrului „George Ciprian” sau de la sediul Teatrului din Aleea Castanilor nr. 1.

Light design îi aparține Costi Baciu, iar  sound design lui Vlad Trifaș.

Articole similare