duminică, 28 februarie 2021

O companie buzoiană livrează 3.000 de tone de carcase de oțel beton și fasonate pentru modernizarea falezei Tulcea

Compania buzoiană Constam Procesare Oțel, cu experiență de peste 15 de ani în fasonarea de oțel-beton, este furnizorul a 3.000 de tone de carcase sudate pentru piloți forați și elemente fasonate din oțel beton, necesare proiectului de reabilitare și modernizarea portului și a falezei Tulcea.

Portul și faleza din Tulcea vor fi reabilitate și moder­nizate până la finalul anului 2022, printr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Valoarea proiectului se ridică la ­apro­ximativ 34 milioane de euro, cu finanțare de 75% din fonduri europene. în cadrul acestui proiect, compania Constam Procesare Oțel din Buzău, parte a grupului Constam, furnizează 3.000 de tone de carcase sudate și oțel beton fasonat.

Proiectul își dorește să modernizeze infrastructura portuară, care va crea premisele pentru dezvoltarea serviciilor de transport naval de pasageri, prin creșterea numărului de curse zilnice și, după caz, a capacității navelor, a transmis Ministerul Transporturilor în momentul semnării contractului de finanțare.

Constam Procesare Oțel este unul dintre furnizorii de top de servicii și materiale pentru construcții civile și de infrastructură din România, cu o experiență de peste 15 ani în fasonarea de oțel beton. Compania este specializată în fasonarea oțelului beton, producția de carcase pentru piloți forați, pereți mulați și structuri tridimensionale preasamblate. Constam Proce­sare Oțel face parte din grupul de companii Constam, care furnizează de 25 de ani servicii și produse din domeniul construcțiilor pentru proiecte importante de infrastructură, precum Autostrada Soarelui, Autostrada Sibiu-Nădlac, Coridor IV de Cale Ferată Constanța-București-Brașov-Sibiu-Arad, fundațiile a mai mult de 50% dintre centralele eoliene din România și numeroase clădiri de birouri sau centre comerciale pe întreg teritoriul României.

loading...
error: Content is protected !!