vineri, 22 ianuarie 2021

Cum a ajuns un constănțean să fure agoniseala unui bătrân din Beceni

Autorul unui furt ca-n filme a scăpat de arest după ce s-a împăcat cu victima. Este vorba despre un constănțean de 42 de ani, care în urmă cu două luni, s-a deplasat în comuna buzoiană Beceni pentru a sustrage o sumă de bani din casa unei rude a concubinei sale. Aceasta este sora norei păgubitului, un bătrân de 87 de ani. Așa a aflat constănțeanul că bătrânul are ceva bani puși deoparte. După ce și-a pus la punct planul, bărbatul s-a urcat în mașină și nu s-a oprit decât în Beceni. A așteptat ca bătrânul să plece de-acasă, a intrat în locuință, a luat banii și dus a fost.

Când  a constatat lipsa banilor, bătrânul a anunțat Poliția, însă nu s-a gândit vreun moment că a fost furat de un apropiat al familiei sale.

După mai multe săptămâni de anchetă, oamenii legii au ajuns la concluzia că hoțul s-ar fi deplasat cu o mașină cu numere de Constanța. Așa au ajuns la bărbatul de 42 de ani. Fiind vorba despre concubinul sorei norei sale, bătrânul s-a împăcat cu cel care îi furase banii, astfel constănțeanul a scăpat de dosarul penal.

Acesta are însă un CV infracțional bogat.

,,În urma activităților desfășurate de polițiști din cadrul Secției de poliție rurală Beceni a fost identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, Constanța, principalul bănuit în cazul unui furt din locuință comis în data de 29 septembrie a.c..

Cazul a fost sesizat de persoana vătămată, un bărbat de 87 de ani, din Beceni, care a precizat că i-a fost sustrasă din locuință suma de 11.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului.

În cauză s-a întocmit dosar penal cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activități infracționale”, precizează reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Buzău.

 

loading...
error: Content is protected !!