luni, 01 martie 2021

O bombă sexy l-a aruncat în aer pe pariorul Ioniță

  • Fostul arbitru Ioana Golea l-a scos definitiv pe tușă

Povestea de alcov, con­dimentată cu trădări, răz­bunări, jocuri la pariuri, bani, destul de mulți bani, în care a fost implicat, chiar din primele zile ale noului an, fotbalistul Gloriei, Marius Ioniță, a cunoscut un nou episod. Playsport.ro a dezvăluit cine este fosta iubită a jucătorului, cea care, des­coperind că este înșelată, a decis să facă publică latura cea mai sensibilă a fostului ei partener: Marius Ioniță – un împătimit al jocurilor de pa­riuri, viciu care l-a adus în situația de a „investi” aproape 10.000 de euro între octombrie și decembrie ale anului trecut, cu mize inclusiv împotriva echipei la care evolua! Jurnaliștii playsport.ro au aflat că cea care, practic, i-a încheiat cariera lui Ioniță este Ioana Golea, o tânără pe care foarte mulți din cei care au activat sau mai activează în fotbalul buzoian și nu numai o cunosc foarte bine… Arbitru-asistent promovat până la nivelul Ligii a 2-a, Ioana a fost implicată, mai mult sau mai puțin oficial, în mai multe relații. O perioadă, s-a retras din atenția publică și a devenit mamă, cariera în arbitraj trecând în plan secund. În ultimul timp, Ioana a intrat într-o relație cu Marius Ioniță, cu care urma să se și căsăto­rească la un moment dat. Totul s-a năruit însă spre finalul anului trecut, când Ioana și-a surprins iubitul în pat cu altă femeie, episod peste care nu a putut să treacă sub nicio formă. Până la răzbunare nu a mai fost decât un singur pas, iar implicarea lui Ioniță în jocurile la pariuri a fost dată în vileag într-un material publicat pe 2 ianuarie de prosport.ro. Ioana a pus la dispoziția jurnaliștilor dovezi de netă­găduit, bilete jucate de fotbalist la pariuri, sume de bani investite și mesaje schimbate între cei doi pe această temă.

„Bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult….”

În declarațiile oferite ProSport, Ioana a recu­noscut că l-a susținut pe Ioniță în viciul său, pentru a aduce liniște în cuplu și pentru că simțea că asta îl făcea fericit pe Ioniță. Mai mult, tânără nu a ascuns faptul că a ajuns să îl și împrumute cu bani pe iubitul său pentru ca acesta să-și satisfacă pasiunea, care, mai spune Ioana, ajunsese un fel de drog: „Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix cu bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciul lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajun­sesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trecea zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot. Ori discuțiile de la ședința tehnică, să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva.

Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să meargă la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta!”

„Dacă eu sunt planul B, tu ești planul pa!”

Din momentul în care și-a surprins iubitul în pat cu altă femeie, Ioana Golea nu a stat niciun moment pe gânduri. Știa ce are de făcut și știa și cum să se răzbune! Implicată în fenomen, Ioana știa că astfel de dezvăluiri, evident și probate, precum cele pe care urma să le facă, aveau să-i încheie cariera fotbalistului de la Gloria. Pe 29 decembrie posta următoarele mesaje pe pagina sa de Facebook: „Dacă eu sunt planul B, tu ești pla­nul pa!” și „Fă-mă să mă doară cât vrei, dar îți dau cuvântul meu, când vine rândul meu o să te distrug!”.

Scandal… bahic în 2012!?

După cum recunoștea într-unul dintre materialele publicate în presa sportivă, Ioanei i-a plăcut să se afle în atenția publicului. Mărturie stau zecile, poate sutele de fotografii de pe rețelele de socializare, multe în ținute sexy, provocatoare, dar unele me­nite să și șocheze, să epateze. Cum ar fi o fotografie pe care Ioana a postat-o pe pagina sa de Facebook în urmă cu 8 ani, care o înfățișa turnându-și alcool într-un pahar, însoțită de mesajul „M-am facut p**a aseară… eram pe masă”. Nu este clar dacă tânăra aflată pe atunci la începuturile carierei chiar era în realitate protagonista unei petreceri stropită cu alcool sau a vrut, pur și simplu, să atragă atenția asupra ei. Cert este că a stârnit o mulțime de reacții ne­­ga­tive, fiind taxată inclusiv de colege de-ale sale: „Un arbitru care se respectă nu își face poze când bea și le pune pe site-uri de socializare, deoarece oamenii vor crede că toți suntem la fel. Noi, ca persoane publice, trebuie să păstrăm totul pentru noi, viața personală ne privește numai pe noi înșine nu pe alții, chiar dacă mulți vor să iasă în evidență prin lucruri absurde nu trebuie să dăm satisfacție nimănui”.

Atrasă de televiziune, participantă în reality show-uri

Ioana Golea nu a fost niciodată o timidă, iar arbitrajul, în care făcea atunci primii pași, nu a determinat-o să-și cenzureze ieșirile în spațiul public. În urmă cu 8 ani, OPINIA a scris că Ioana Golea a participat la emisiunea „Te vreau lângă mine”, care urmărea ca fiecare concurent să-și găsească un partener de viață, fără să se cunoască, după lucrurile pe care și le depistau în comun. „Am fost concurentă, am încercat fel de fel de probe, teste, iar la final am ieșit cu băiatul care a încercat să mă cucerească, dar nu am continuat mai mult de atât. Am revenit rapid la prima mea dragoste, fotbalul și arbitrajul”, spunea, pentru OPINIA, Ioana Golea.

Clubul tot anchetează de trei săptămâni

Chiar în ziua dezvălui­rilor din ProSport, 2 ianuarie, SCM Gloria Buzău a anunțat suspendarea contractului lui Marius Ioniță și demararea unei anchete interne, prin care să se verifice „veridicitatea informațiilor  apărute în articolul res­pectiv”. De atunci, au trecut trei săptămâni și clubul nu a anunțat încă la ce concluzie a ajuns în legătură cu Marius Ioniță. Între timp, și Fede­rația Română de Fotbal, prin intermediul Comisiei de Etică și Disciplină, a anunțat demararea unei anchete în ceea ce-l privește pe fotbalistul buzoian. Dacă va fi găsit vinovat de activități în zona pariurilor, Ioniță riscă o suspendare pe 2 ani și o amendă de 3 miliarde de lei vechi.

loading...
error: Content is protected !!