Sport

Numa’ patru-s norocoase

S-a definitivat careul de ași al Cupei României, faza județeană

Team Săgeata, Gloria Vadu Pașii, Recolta Sălcioara și Petrolul Berca sunt echipele care-și vor disputa semifinalele Cupei României, faza județeană.

În faza „sferturilor”, patru dintre cele mai bune echipe ale județului au fost împerecheate, conform tragerii la sorți, astfel că microbiștii au avut parte de două întâlniri tari precum o finală. Team Săgeata a dispus de Știința Cernătești, cu 4 la 1, în timp ce Petrolul Berca a învins Montana Pătârlagele, campioana județeană a sezonului trecut, cu 4 la 2. Recolta Sălcioara s-a impus în partida cu Diadema Gherăseni, 1 la 0, pentru ca în ultimul sfert de finală Gloria Vadu Pașii să treacă la scor de Șoimii Siriu, 5 la 0.

Pentru un loc în finală, Team Săgeata va trebui să treacă de Gloria Vadu Pașii, o reeditare a finalei din sezonul trecut, în timp ce Petrolul Berca are o misiune aparent mai ușoară în compania celor de la Recolta Sălcioara. Meciurile se vor juca pe 22 mai, la Săgeata și Sălcioara.

De remarcat, lidera la zi a campionatului județean, Voința Lanurile, lipsește din careul de ași, după ce a fost eliminată încă din faza a doua a competiției de Viitorul Valea Râmnicului. Sezonul trecut, Team Săgeata și-a adjudecat trofeul, după o finală thriller, decisă după prelungiri. Ultimul act s-a disputat la Nehoiu, localitate în care stadionul se umple week-end de weekend, indiferent de locul din clasament al echipei locale.

Articole similare