luni, 30 noiembrie 2020

Nu i s-a dat gratis sticla de alcool cerută și și-a luat-o singur dar și bani din încasările magazinului

În seara zilei de 21 octombrie, la ora 22.47, prin S.N.U.A.U. 112 s-a sesizat că în jurul orei 22.30, un bărbat ar fi pătruns într-un magazin din municipiul Buzău de unde, ameninţând lucrătorul comercial, ar fi sustras o sumă de bani şi produse din unitatea comercială.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliției municipiului Buzău, fiind demarate verificări pentru identificarea şi prinderea bănuitului.

Din cercetările efectuate de către poliţişti a rezultat că principalul bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 24 de ani din Buzău, care a fost depistat la scurt timp de la sesizarea faptei, într-un local de pe raza municipiului.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că buzoianul ar fi intrat în unitatea comercială cu intenţia de a primi o sticlă de băuturi alcoolice, fără a plăti. Întrucât a fost refuzat, bărbatul ar fi ameninţat-o pe vânzătoare – o tânără de 20 de ani, cu acte de violenţă şi ar fi luat din încasări suma de 650 de lei, precum şi o sticlă de alcool şi o doză de energizant, prejudiciu estimat la 750 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate a fost recuperată suma de 530 de lei, bani ce au fost restituiţi păgubitei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de poliţiştii de investigaţii criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

loading...
error: Content is protected !!