Compania americană producătoare de mașini Ford vine cu noutăți în ceea ce privește mezina lor, noul model Fiesta. Excelând în domeniul performanței, eficienței, această mașină este dotată cu ultimele tehnologii și sisteme menite să îți ofere confortul și calitatea pe care, până acum, doar ți le doreai. Iată care sunt cele mai noi opțiuni de care poți beneficia la volanul noii mașini Fiesta.

Experiența condusului unui Ford Fiesta

Să conduci noul Ford Fiesta pare că este mai simplu ca oricând având atâtea sisteme ce îți vin în ajutor. Acestea îți asigură o experiență la volan mai plăcută și mai sigură ca oricând.

 

 • Reglarea vitezei

 

Odată ce ai reglat viteza cu care vrei să circuli, datorită sistemului tempomatului adaptiv o vei putea menține constantă. Mai mult, mergând mână în mână cu senzorul RADAR încorporat ce are rol de a detecta vehiculul din față, acesta va reduce automat viteza pentru a distanța prestabilită. Imediat cum drumul din față devine liber, sistemul va accelera înapoi până ajunge la viteza aleasă.

Acest sistem te ajută enorm în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil dar și să menții fără efort viteza legală.

 

 • Ajutor la parcare

 

Cu ajutorul asistenței activă la parcare vei putea să parchezi cu fața, cu spatele sau lateral mai ușor ca oricând. Sistemul creat pentru asta poate să-ți spună și dacă mașina încape în locul de parcare sau dacă există obstacole în acesta.

 

 • Camere video

 

Dacă ai ieșit de pe banda de mers, cu ajutorul unui sistem de avertizare și a unei camere video din față, ești atenționat printr-o vibrație a volanului și prin afișarea unui indicator de avertizare vizuală. Mai mult, sistemul de asistență la păstrarea benzii îți poate oferi asistență pentru a te ajuta sa revii pe banda corectă.

Camera video pentru vedere în spate îți arată tot ce se află în spatele masinii, pe un ecran integrat în consola centrală.

Confortul din Ford Fiesta

Noul Ford Fiesta dispune de un sistem de ultimă oră ce-ți permite să controlezi telefonul, muzica și sistemul de navigație cu ajutorul unor comenzi vocale sau al unui ecran tactil color.

 • Dotat cu un sistem sistem audio premium de 675 wați te poți bucura de un sunet bogat și puternic în cele 10 difuzoare, woofer și subwoofer.
 • La noul Ford Fiesta poți alege un plafon panoramic din sticlă ce se poate deschide prin rabatare sau prin glisare. Astfel, te poți bucura de un interior luminos și aerisit.
 • Habticalul este atât de bine proiectat încât beneficiezi la maximum de fiecare spațiu. Mai mult, în funcție de modelul ales, te poți bucura de până la 19 spații diferite de depozitare.
 • O altă opțiune interesantă este iluminarea ambientală ce îți permite să adaugi în interiorul mașinii o lumină subtilă atunci când circuli noaptea.

Performanțele noului Ford Fiesta

În noul model de Fiesta nu trebuie să alegi între performanță și eficiență, le poți avea pe amândouă.

 • Motorul revoluționar pe benzină EcoBoost de 1.0 litri, cu 3 cilindri, îți asigură puterea de 140 CP. Dacă însă preferi un motor diesel, atunci poți opta pentru motorul TDCi de 1,5 litri, care dezvoltă nu mai puțin de 85 CP și contribuie la un consum redus de combustibil.
 • Cu funcția Auto Start-Stop poți economisi combustibil. Atunci când stai la semafor, aceasta poate opri automat motorul, fără a opri însă aerul condiționat sau sistemul Ford SYNC 3.
 • Sistemul de încărcare regenerativ inteligent încarcă bateria doar când este nevoie. Acest lucru poate reduce și mai mult consumul de combustibil și nivelul de emisii.

Siguranța din Ford Fiesta

Gândite pentru a te proteja atât pe tine și pasagerii din mașină cât și pietonii și pe ceilalți participanți la trafic, noul Ford Fiesta beneficiază de o serie tehnologii avansate.

 • Sistemul de asistență pre-coliziune te avertizează cu privire vehiculele și pietonii de pe drumul din față. Dacă nu reacționezi, sistemul frânează automat.
 • Pe lângă airbagurile frontale pentru pasagerul din față și șofer, airbagurile laterale au fost concepute pentru îndepărta ocupantul de zona de impact și pentru a-i oferi protecție la nivelul toracelui.
 • Prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord ești avertizat de îndată ce vreuna din anvelope pierde presiune.

Ca urmare, noul model de Ford Fiesta te ajută, fără îndoială, să pui siguranța pe primul loc. În plus, te întâmpină cu un design armonios, elegant și practic și îți oferă cele mai noi și utile tehnologii la care te-ai putea gândi.

DISTRIBUIȚI
loading...