ActualitateAdministrație

Noi restricții de circulație pe Bulevardul Unirii

Primăria Buzău anunță noi restricții de circulație pe Bulevardul Unirii, iar începând cu data de 5 ianuarie, pe segmentul de drum cuprins între Podul Mărăcineni și sensul giratoriu de la avion se va circula pe o singură bandă, în ambele sensuri de mers, ca urmare a lucrărilor aflate în desfășurare, ceea ce va duce la ambuteiaje în trafic.

Șoferii sunt avertizați că parcurgerea acestui segment de drum poate duce la întârzieri semnificative în trafic și, de aceea, sunt recomandate rute ocolitoare, precum Șoseaua Nordului, Centura de Est și Podul Vadu Pașii, pentru accesul în oraș. „Totodată, vă informăm că în urma elaborării planului comun, vor fi echipaje mixte Poliția Rutieră – Poliția Locală, pe tot parcursul zilei în zona amintită, pentru a lua măsuri de fluidizare a traficului. Ne cerem scuze pentru disconfort”, mai transmite Primăria Buzău, într-un comunicat.

Un comentariu

  1. Buna ziua, totul ok numai ca, din cate imi amintesc, cred ca se spune „VA cerem scuze” si nu „NE cerem scuze” adica nu ne cerem scuze noua insine ci cerem scuze celor pe care ii deranjam.

    Cu stima

Articole similare