Monden

VIDEO / Nicoleta Șerban, din spatele tejghelei, pe scena „Românii au Talent”

Nicoleta Șerban are 51 de ani, este vânzătoare și vine din Buzău. Și-a descoperit talentul când a fost invitată la o nuntă, unde a cântat o melodie. Nicoleta este din satul Potoceni și este, de 23 de ani, vânzătoare la un magazin alimentar. Toți clienții o cunosc, pentru că Nicoleta cântă toată ziua.

Femeia a povestit la interviul din emisiunea „Românii au Talent” că nu a avut o viață ușoară alături de fostul soț, care nu a susținut-o în direcția muzicii. După ce s-a recăsătorit, Nicoleta a găsit încurajarea de care avea nevoie. A căutat să-și încerce norocul în muzică, iar un apropiat a învățat-o să cânte muzică lăutarească și așa a ajuns să cânte la evenimente. A fost înscrisă la „Românii au Talent” de către nepoata sa, care lucrează în Anglia. Nu a vrut să participe pentru că îi era rușine, dar într-un final și-a luat inima în dinți și a venit, deși îi tremurau picioarele de frică la preselecții.

Nicoleta spune că îi place muzica lăutărească, iar idolul ei este Gabi Luncă, motiv pentru care concurenta a cântat piesa artistei, „Anii mei și tinerețea„ și a creat o atmosferă incredibilă în platou cu interpretarea sa fidelă. De altfel, a mărturisit că este o mare admiratoare a regretatei artiste. „La mine a apărut pielea de găină și la el (Andi Moisescu, n.r.) de cocoș”, a glumit Andra, la finalul melodiei.

Juriul și publicul au cântat împreună cu ea refrenul „Hopa diri da”. „Mi se pare că i se potrivește extraordinar și se vede că a studiat interpretarea, frazarea cuvintelor, exact așa cum se cântă în muzica asta. Cred că e o sărbătoare continuă la voi în familie”, a adăugat Andra. „În timp ce vă ascultam, mă gândeam că nu trebuie să mai mergeți la magazin. Ar trebui ca de acum încolo să luați la rând toate petrecerile din zona Buzăului, pentru că dacă vocea dumneavoastă se va auzi, toată lumea va bea, se va distra și se va simți bine”, a completat Dragoș Bucur.

Concurenta s-a simțit onorată și împlinită, pentru că a primit patru de „DA” și șansa de a merge în etapa următoare.

Articole similare