Monden

Nelu Vlad aduce din nou trupa Azur pentru nostalgicii buzoieni

Cine nu are eveniment programat sau zi de naștere de sărbătorit, poate veni la cea mai tare petrecere, ca-n poveștile părinților și ca-n vremurile de demult, alături de celebrii cântăreți ai Formației Azur. Trupa promite o petrecere plină de farmec, animată de vocea inconfundabilă a lui Nelu Vlad.

„Aducem soarele <Nisipului de la mare> direct pe podeaua voastră și vom dansa cât ne țin picioarele, chiar dacă nici anul acesta <Și-a luat soacră’mea cai>! Vă așteptăm la una din cele mai așteptate petreceri muzicale ale anului!”, au precizat membrii trupei. Concertul va avea loc pe 3 noiembrie, în clubul O’Brothers, începând cu ora 21.00. Prețul biletului este de 75 de lei, așa că merită să îți rezervi locul pentru o seară plină de voie bună și distracție!

Formația Azur are 45 de ani de activitate în industria muzicală din România, și a cântat de-a lungul timpului pe scene mai mici sau mai mari, în regimuri politice autoritare sau democratice, inclusiv în pandemie. Formația a fost fondată de Nelu Vlad în 1977, iar de atunci și până acum a fost un singur secret în spatele longevității: organizarea asemenea unei societăți, în frunte cu un lider. „Eu am luat inițiativa să creez această trupă, încă de acum 45 de ani, și am vrut să o păstrez. Ca să păstrezi o societate în viață, trebuie să ai un conducător, un lider. Toate riscurile, tot stresul din lume, ca să ții în mână toată formația, le-am luat asupra mea. Trebuie să le asiguri membrilor un venit lunar, să îi ții lângă tine. Trebuie ca tu, ca lider, să iei toată responsabilitatea în spate, să te ocupi de transport, de cazare, de mâncare. Atunci când cineva este responsabil cu toate astea, atunci toți sunt mai liniștiți. Dacă ești haotic, aventurier și lucrezi la întâmplare, nu o să poți să păstrezi o trupă atât de mult timp. Noi suntem ca o familie, ne cunoaștem după gesturi, stând atât de mult timp plecați împreună. Nu mai are niciun efect o vorbă aruncată greșit, pentru că funcționăm ca o familie”, a povestit în cadrul unui interviu Nelu Vlad.

Articole similare