Monden

Nea Beni este încă slăbit, dar se recuperează încet

Artistul buzoian a dezvoltat o infecție urinară și a fost nevoit să ia tratament cu antibiotice

Fanii lui Benone Sinulescu mai au de așteptat până să îl vadă urcând pe scenă și cântând melodiile vesele cu care i-a obișnuit de-o viață. Veștile despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu nu sunt tocmai îmbucurătoare, pentru că, după perioada de internare la Spitalul Județean de Urgență Arad în urmă cu o lună și jumătate, acesta s-a confruntat cu o infecție urinară pentru care a trebuit să ia din nou antibiotice.

Playtech.ro susține însă că vedeta se simte totuși mai bine după externare, dar nu într-atât încât să revină la viața de artist, cel puțin în acest an. Din păcate, cei care îl iubesc și îl admiră pentru cariera sa de artist trebuie să se obișnuiască deja cu lipsa sa de la spectacole, pentru că nu sunt șanse ca solistul să revină pe scenă anul acesta.

Soția sa spune că Benone Sinulescu este încă slăbit și stă mult în pat. „Este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat cu un alt necaz, cu o infecție urinară, pentru care a trebuit să ia antibiotice. Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor”, au spus și apropiați ai săi pentru aceeași sursă.  „Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme. Este îngrijit de soție, dar și de cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”, scriu și jurnaliștii de la impact.ro. Una dintre veștile bune pentru fani este că interpretul buzoian nu și-a pierdut vocea, așa cum s-a speculat. Mai mult decât atât, soția sa spune că și acum cântă prin casă și iubește în continuare muzica, urmând să urce pe scenă atunci când va simți că va fi posibil. „Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va hotărî ce va face. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a mai spus Elena, soția lui Benone Sinulescu.

 

 

Articole similare