Monden

Muzica clasică, remediu pentru Nea Beni

Chiar dacă medicii erau rezervați cu privire la starea lui de sănătate, o minune ar fi făcut ca artistul să-și revină treptat-treptat. Benone Sinulescu este acasă și se simte tot mai bine, conform declarațiilor apropiaților săi, care sunt de părere că rugăciunile celor apropiați i-au transmis energia puternică care l-a ajutat să se refacă. Soția sa, Elena, cea care îi stă alături de peste patru decenii, a dezvăluit că artistul ascultă muzică clasică.

„Vă pot asigura că ascultă muzică aproape toată ziua. Clasică, în primul rând, fiindcă are și o pasiune spre asta. Chiar dacă toată lumea îl știe drept vedetă a muzicii populare. M-a înnebunit cu Luciano Pavarotti. Toată ziua ascultă Pavarotti și fredonează muzica marelui tenor italian. Vă asigur pe toți, simpli fani ai soțului meu sau amici foarte apropiați, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinetoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că își recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital”, a declarat Elena Sinulescu pentru Playtech.ro.

Reamintim că artistul, în vârstă de 84 ani, a leșinat în data de 8 iulie, în casa de la țară, după care a fost internat la Spitalul Județean Arad. În acea perioadă, soția solistului i-a rugat pe medici să fie discreți în ceea ce-l privește pe artist și a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a soțului său, spunând că totul este bine. Acum însă, la două luni de la acea criză de sănătate prin care a trecut Benone Sinulescu, soția sa a decis să vorbească pentru Playtech despre cum își petrece vedeta timpul. Aflat acasă, după ce a fost externat pe data de 22 iulie, starea lui Benone Sinulescu evoluează spre bine, se plimbă prin grădină și face kinetoterapie, conform declarațiilor apropiaților săi. „Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă….Totul spre bine și mă bucură tare mult … Ne-am rugat cu toții, iar energia aceasta puternică l-a ajutat tare mult”, a declarat Nicolae Datcu, prieten foarte bun a lui Benone Sinulescu, potrivit Antena Stars.

Articole similare