Economic

Municipiul Buzău începe demersurile pentru legătura cu A7

Primăria municipiului Buzău a scos la licitație Studiul de Fezabilitate pentru un Drum Expres de legătură la Autostrada Moldovei A 7, loturile 2,3 și 4. Contractul de 17,5 milioane lei are o durată de 10 luni. Proiectul „Drumul Orbital Buzău” are o lungime totală de 24 kilometri și include 6 tronsoane. Loturile 2, 3 și 4 scoase la licitație vineri, 5 mai, au o lungime totală de 12,5 kilometri.

„Autoritatea contractantă intenționează achiziționarea de servicii pentru obiectivul de investiții elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectul de investitii «Drum ORBITAL-LEGĂTURA A7 – BUZĂU (TRONSOANELE 2,3,4)» În cadrul contractului se vor presta următoarele servicii și se vor elabora următoarele: 1. Studiu de fezabilitate 1.1 Analiza Multicriterială 1 1.2. Analiza Multicriterială 2 1.3. Studiul Topografic 1.4. Studiul Geotehnic și /sau studii de analiză și de stabilitate a terenului 1.5. Studiul Hidraulic și Hidrologic 1.6. Expertiza tehnică pentru podul de cale ferată peste Râul Buzău LMI – BZ – II – m-B-02312 1.7. Studiu Arheologic / istoric 1.8. Documentație Ocupări Terenuri 1.9 Documentația de Mediu (inclusiv Natura 2000) 1.10. Avizele conforme pentru asigurarea utilităţilor, precum şi avize, acorduri şi studii specifice, după caz, așa cum sunt acestea solicitate prin certificatul de urbanism 1.11. Studiu de trafic 2. Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura / procedurile de atribuire a serviciilor de proiectare”, se precizează în SEAP.

„Orbitalul Municipiului Buzău este cel de-al treilea inel de circulație al orașului. Acesta este propus pentru a fi configurat prin modernizarea actualei șosele de centură și completarea pe sectoare unde aceasta nu este realizată. Din cele șase sectoare ale viitorului inel nr. 3 orbital concentric al municipiului Buzău sunt propuse pentru realizare tronsoanele 2,3 și 4”, potrivit documentației tehnice.

Articole similare