Monden

Motivul nebănuit pentru care Cabral nu a lăsat-o pe Andreea să păstreze rochia de mireasă

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. De curând, soția omului de televiziune cu origini buzoiene a vorbit despre începuturile mariajului lor, dezvăluind motivul pentru care a decis să nu păstreze rochia de mireasă, în ciuda faptului că și-a dorit asta.

Ca orice mireasă, Andreea a recunoscut că a fost o zi foarte emoționantă pentru ea, în care însă nu a reușit să se bucure la maximum. „Eu sunt Crăiasa Zăpezii acum, nu sunt mireasă. Dar să știi că în ziua nunții simt că nu m-am bucurat suficient pentru că am fost cumva agitată cu toate cele, cu organizarea, cu invitații și așa mai departe. Dar, ce să vezi, nu o să mai trăiesc niciodată ziua aceea. Însă după aceea am avut două botezuri superbe și cumva simt că am mai recuperat”, a spus Andreea într-un interviu pentru Ego.

În ceea ce privește rochia de mireasă, vedeta a recunoscut că nu a avut prea multe pretenții, dorindu-și doar o rochie de tip sirenă, care să amintească de Ariel, Mica Sirenă. „Eu am avut o direcție foarte clară, am vrut să fiu sirenă. Ariel practic, a fost modelul meu. A fost așa o rochie pe corp și evazată doar în partea de jos. Nu era cea mai comodă rochie pentru purtat o zi întreagă, dar am arătat așa cum mi-am propus, iar asta era cel mai important la vremea respectivă. M-am mai luminat și eu între timp, acum am aflat că se poartă mai multe rochii în ziua respectivă, dar eu nu am venit cu fițele astea. Atunci eram micuță și nu i-am cerut soțului buget de cununia civilă, de ședință foto, pentru petrecere, pentru după petrecere, și așa mai departe, m-am conformat o zi întreagă în sirenă”, a declarat actrița pentru sursa citată. În ciuda faptului că i-a fost foarte dragă rochia de mireasă și ar fi vrut să o păstreze pentru a o dărui fiicei sale, Namiko, Andreea a dezvăluit că a dat-o, la insistențele lui Cabral.

„Dar este o rochie pe care nu o voi uita niciodată. Nu o mai am. Nu știu dacă este sau nu adevărat, legenda spune că nu e bine s-o ții în casă. Pentru cei care încă țin toate superstițiile. Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi și el, iar el ține cont de toate astea. Eu nu duc gunoiul după ce s-a întunecat, nu țin rochia de mireasă în casă, din astea. Am vrut la un moment dat să o păstrez pentru Namiko, mă rog, pentru fiica noastră, pentru că a venit ceva ani mai târziu, dar m-am gândit că sunt toate șansele ca ea să nu meargă pe aceeași siluetă-talie, dacă mă înțelegi, tatăl ei având doi metri înălțime și o păstram practic degeaba. Așa că am dat-o. S-a bucurat de ea o altă mireasă”, a mai povestit amuzată prezentatoarea TV.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker