Politic

Modificarea Codului Administrativ, noua prioritate legislativă a președintelui PNL Buzău

Gabriel Avrămescu, președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, și-a fixat un nou țel pentru sesiunea parlamentară ce va începe în luna septembrie, respectiv, modificarea Codului Administrativ. Pentru a-și pregăti terenul legislativ, Gabriel Avrămescu a avut o primă întrunire cu primarii din județ, care au avut ocazia să expună problemele cu care se confruntă și să formuleze propuneri de soluționare a diverselor situații întâlnite.

La întâlnirea de marți au participat și prefectul Daniel Țiclea, alături de primarul comunei Berca, Ionel Dobrița, totodată și președinte al Asociației Comunelor, filiala Buzău. Președintele PNL Buzău și-a exprimat dorința ca la viitoarele întruniri să participe și profesioniști din domeniu, nu doar reprezentanți ai autorităților locale, pentru o mai bună înțelegere a hibelor cu care se confruntă cei din aparatul administrativ.

„În noua sesiune parlamentară, care va începe la 1 septembrie, una din prioritățile mele legislative va fi modificarea Codului Administrativ. Tocmai din acest motiv am participat la o primă discuție cu primari din județul Buzău, reprezentanți ai Asociației Comunelor, cu prefectul județului, Daniel Țiclea, și cu secretarul județului. Mă bucur că la această discuție au participat primari de la toate partidele. Este momentul să ne punem la masă, să analizăm care sunt problemele cu care se confruntă cei din aparatul administrativ și să vedem cum putem îmbunătăți legislația. Vom continua discuțiile de acest fel și sper ca la următoarele întâlniri să participe nu doar reprezentanți ai autorităților locale, dar și profesioniști din domeniu”, a transmis Gabriel Avrămescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Articole similare