Monden

Mirela Ursache vă invită să petreceți Paștele dansând

Sărbătorile se petrec cel mai bine la masă, cu cei dragi și cu acorduri muzicale în fundal! Iar când pe scenă cântă o doamnă frumoasă iar ritmul te îndeamnă și să dansezi, sărbătoarea este perfectă!

Mirela Ursache și-a anunțat deja fanii, pe rețelele de socializare, că va fi la Buzău în ziua de Paște, pe scenă, petrecând alături de cei care vor servi într-un cadru festiv masa de Paște la restaurantul Garden. Programul artistei va începe de la ora 18.00, Mirela fiind completată de DJ-ul Cătălin Ioniță.

Dar planurile muzicale nu se opresc aici pentru buzoiancă. Printre filmările de la Kanal D și seratele de vineri de la Bistro, Mirela a mai fost invitată deja la petrecerile de vară organizate prin județ. La prima serbare câmpenească deja stabilită, „Seară grecească pe faleza din Berca”, este chiar cap de afiș alături de Ionuț Galani. „Știu că mai este mult până atunci, dar timpul zboară repede. Așa că, pe 13 august, va fi organizat pentru prima dată un inedit eveniment pe Faleza Berca, la care sunt invitată și onorată să particip! Nu întâmplător muzica grecească face parte întotdeauna din preferințele și repertoriul meu. Vor fi momente muzicale, teatru pentru copii, concursuri de gătit. Vă aștept cu entuziasm și drag, și atunci, și acum, de Paște, să ne bucurăm cântând și dansând, împreună!”, a spus Mirela Ursache.

Articole similare