miercuri, 15 iulie 2020

Mirela Ursache își împarte timpul între rolurile la tv, amenajarea noii grădini și studioul de înregistrări

Pandemia a dat peste cap planurile soliștilor de muzică de petrecere, adică acei artiști nelipsiți de la botezuri, onomastici, nunți sau sărbători ale comunelor. Cum toate aceste manifestări au fost interzise de trei luni, fiecare solist s-a adaptat cum a putut.

În cazul buzoiencei Mirela Ursache, chiar dacă pandemia a ținut-o departe de scenă, a compensat cu alte activități interesante. Solista a profitat de timpul liber în cele trei luni de izolare și a făcut tot ce nu a avut timp cu alte ocazii, dar nu a abandonat nici domeniul muzical. Mirela Ursache a declarat că și-a relaxat corpul și mintea lucrând în grădină, gătind pentru familia sa, dar și făcând live-uri cu fanii. În plus, a bifat noi apariții în calitate de actriță în serialul „În căutarea adevărului” de pe Kanal D și a înregistrat câteva piese noi în studio.

„Am făcut ce nu prea fac de obicei”

„Am făcut tot ceea ce nu aveam timp să fac de obicei, și mă refer aici la grădinărit, citit, relaxare, pentru că în bucătărie gătesc mereu, iar la studio ajung frecvent. De data asta însă am ales să înregistrez niște piese cu masaje foarte pozitive, ca să ieșim mai repede din starea asta care a cuprins întreaga lume. Iubitorilor de muzică ușoară le voi cânta la evenimente de acum piesa <Hai vino dor, măi călător> sau <Dă-mi dovada de iubire>, iar pentru cei ce îndrăgesc muzica etno-populară îi voi invita la dans pe ritmurile pieselor  <Tare îmi ești drag, bărbate>, <Cât mai ai părinți în viață>, sau <Doamne dacă ar ști omul>, piese la care am lucrat cu maestrul Constantin Ungureanu și cu un mai vechi colaborator de la Tg. Jiu”, ne-a declarat Mirela Ursache.

Artista a mai precizat că în aceste trei luni s-a bucurat de liniște și de timp liber în noua sa casă, unde a plantat flori, a îngrijit gazonul și a făcut ședințe foto, ca să își mențină energia cu care era obișnuită.

Acum se pregătește să își reia treptat activitatea, semnând un nou contract cu un restaurant de la ieșirea din municipiu, pentru serile din week-end, unde îi așteaptă pe buzoienii petrecăreți la dans și muzică live. De asemenea va continua și filmările pentru colaborarea cu Kanal D în emisiunea, „În căutarea adevărului” și planifică clipuri noi pentru piesele recent înregistrate.

Mirela Ursache cântă de când se știe, dar să studieze în domeniu s-a apucat abia la vârsta adolescenței. A studiat la Școala Populară de Artă și a debutat la festiva­luri la vârsta de 15 ani, unde avea să îi cunoască pe Laura Stoica și Marius Dragomir. Au urmat turnee cu celebrii Nelu Panchiosu și Costel Geambașu. După mai multe premii și turneele câștigate, Mirela Ursache a reușit să-și cunoscă unul din idolii săi la acea vreme, pe Mihaela Runceanu. Mirela a reușit să facă  backing vocals pentru marea solistă la una din „Cântările României” difuzată de Televiziunea Română.

loading...
error: Content is protected !!