joi, 22 octombrie 2020

Mirela Ursache, între propria emisiune TV și un nou videoclip

Pandemia a ținut-o câteva luni departe de la proiectele începute în vară, dar acum revine cu forțe proaspete și mai adaugă altele noi! Este vorba despre energica Mirela Ursache, care a turat motoarele la maximum în această lună, finalizând toate piesele începute în primăvară și, în plus, a trecut și în fața camerelor de luat vederi, în postura de realizator și producător tv la o televiziune locală.

„Cum sunt o fire activă și nu aveam activitate iar contactul cu publicul s-a interzis, am decis să revin în atenția oamenilor cu o emisiune TV și să-i invit și pe colegii mei care erau în aceeași situație, să povestim despre această perioadă, despre planurile, realizările lor, despre activitatea artistică total diferita față de alți ani”, a declarat artista des­pre postura nouă de rea­lizator TV.

„Până acum am avut invitați în emisiune doar artiști”

Numele emisiunii și su­biectul ei au fost inspirate dintr-o carte pe care artista buzoiană a citit-o, „Secretele succesului”. „În perioada petrecută mai mult acasă, am citit această carte, care m-a inspirat și din care am învățat că trebuie să ai curajul să faci cu încredere ceea ce gândești și vei reuși! Așa a apărut numele <Secretele succesului>, la care am adăugat și eu semnătura mea. Invitații mei de până acum au fost doar din sfera artistică, pentru că ei au fost cel mai puțin vizibili în fața publicului, a fanilor și ai celor care îi admiră: Mario Buzoianu, Trupa Chihlimbar, Daniela Matache, Maria Dumitru, Nemuritorii, Ga­briela Cristea și Trupa Kronos”, ne-a mai declarat Mirela Ursache.

În următoarea perioadă artista va continua să invite oameni din toate domeniile de interes, cu precădere buzoieni din domeniul medicinei, artiști plastici, educatori, profesori dar și alți profesioniști din diverse domenii de activitate.

„Am realizat primul videoclip”

Cât despre partea muzicală, Mirela este mândră de videoclipul nou și piesele lucrate cu Constantin Ungu­rea­nu.

„În paralel cu filmările pentru emisiune am reluat ideea de a continua lucrul la piesele pe care le-am pregătit din primăvară și așa am înregistrat la <Studio Su­preme> cu dragii mei colegi Cătălin Ioniță și Gigi Olecu melodiile, am făcut orchestrațiile cu Florin Neamțu. Apoi am trecut la trans­punerea versurilor în imagini, și am realizat primul videoclip, alegând să colaborez cu Sorin Irimia un videograf  de la care am mari așteptări și în care am mare încredere! Am gândit toate detaliile de la outfit, accesorii, coafura, machiaj și locurile unde voi face filmările, povestea, perso­najele, etc. Am avut suficient timp să mă gândesc la toate aceste detalii astfel încât rezultatul să fie unul inedit și care să mă reprezinte în mod personal 100%. Piesele sunt de muzică ușoară cu iz romantic, dar și dinamice și cu influente grecești! Până acum sunt gata două piese, <Dă-mi dovada de iubire> și <Hai vino dor mai călător>”, a mai completat Mirela.

loading...
error: Content is protected !!