duminică, 24 ianuarie 2021

Mirela Ursache a lansat două clipuri noi și colinde de iarnă

• Artista a lucrat de zor cu echipa de filmare și cu câțiva colegi de breaslă, pentru a-și ține fanii în priză în perioada Sărbătorilor

Deși a fost un an dificil și diferit pentru toți, mai ales pentru cântăreți, după primul val pandemic și ridicarea primelor restricții, fiecare artist și-a conceput un plan de lucru pentru o perioadă mai „altfel”, lipsită de întâlnirea cu publicul și fără concerte și evenimente private, dar cu proiecte solo, aproape de sufletul fanilor.

Și pentru Mirela Ursache perioada martie-iunie a fost una extrem de restrictivă, dar până la venirea noului val al pandemiei artista a lucrat la foc continuu, să își țină publicul aproape. Cântăreața buzoiană a filmat în condiții de pandemie două clipuri noi și a înregistrat, alături de alți trei artiști, un colind cu care și-a propus să meargă în grup restrâns, dacă totul revine la normal.

„M-am mobilizat rapid, știind ce spuneau specialiștii că va urma în toamnă și, pe lângă emisiunea pe care o realizez din vară, am reușit să fac și două videoclipuri excepționale pentru două dintre melodiile scrise de Constantin Ungureanu. Am găsit locuri de vis unde am filmat <Hai vino dor>, o cascadă și un peisaj de poveste la care am asociat machiajul și coafura potrivite ținutelor inedite și bine gândite! Dar sunt foarte mândră și că unul dintre personajele care a jucat în clip este campionul național la raliu Adi Iliescu. <Dă-mi dovadă de iubire> a fost filmat 100% în București, în Cișmigiu, într-un alt loc deosebit, Pustnicu, la fabuloasele scări pictate și la singurul copac de pe o mare câmpie… locul care m-a inspirat să pictez atât de frumos pe durata filmărilor!”, a detaliat Mirela.

Cântăreața a ținut să le și mulțumească membrilor echipelor conduse de Sorin ­Iri­mia și de Florentin Neamțu, pentru ideile cli­purilor și pentru orchestrație, iar celor de la Supreme Studio pentru imprimări. Iar pentru că Sărbătorile nu țin cont de pandemie, artista își îndeamnă fanii să vizioneze clipul filmat anul trecut cu fiul ei cel mare, Alex, intitulat „Dorință de Crăciun”, al cărui mesaj se potrivește perfect cu ce trăim toți anul acesta!

„Pe lângă el, <Colindăm la tine acasă> vine în completarea sa, acesta din urmă fiind un proiect inițiat de colegul Florin Oancea. Din drag pentru tradiție și cântec, și pentru că nu am stare dacă nu fac ceva ce are legătură cu muzica, am acceptat ­pro­punerea fără ezitare! Împreună cu colegii Vasile Căruțașu, Daniela Matache și Florin Oancea am selectat câteva frumoase colinde, am repetat, am intrat în studio, am înregistrat și chiar am făcut un videoclip minunat în această formulă! Pentru sprijin, deschidere și colaborare îi mulțumim tot lui Sorin ­Iri­mia, dar și lui Vali Blidaru pentru foto și decor, lui Cătălin Voinea și lui Cătălin Ioniță pentru orchestrație, imprimare și masterizare. Scopul acestui proiect este de a-i colinda pe cei apropiați și pe prieteni, cu precauția necesară și păstrând distanța impusă de situație. Anul acesta vom cânta, mai în glumă, mai în serios, <Deschide ușa creștine/Și-ascultă colinda noastră/Dar să nu ne chemi în casă”… Și le urez din toată ­ini­ma tuturor celor care mă cunosc Sărbători cu bine și să ne vedem mai repede sănătoși!”, a încheiat mesajul Mirela.

loading...
error: Content is protected !!